Vyazkij Sharab a Drén v A4 pokrstia svoju spoločnú kazetu.

V piatok 19. septembra v A4 vystúpi elektronický experimentálny projekt z ruského Novosibirsku Vyazkij Sharab spoločne s lokálnym projektom Drén. Na záver večera Vyazkij Sharab a Drén hrdo pokrstia svoju spoločnú kazetu.

Živé vystúpenie projektu Vyazkij Sharab predstavuje svojský technogénny rituál, vlievajúci sa do archaických hlbín vedomia za pomoci rôznych objektov a netradičných nástrojov. Konceptuálne dielo sa rodí priamo v umeleckom procese bez domácich vzoriek či príprav, čím zaručuje neopakovateľný a autentický zážitok.

vyazkij

Drén je domáci sólo act, ktorý sa zameriava na hlukovú psychoterapiu za pomoci toho, čo nájde na dne zvukového septiku. To, čo by sa vám zdalo byť neznesiteľným, bude zrazu vo vašich hlavách harmonické a estetika šerednosti v hudbe naberie nový význam.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/167699310″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Drén o nej píše: Song from upcoming split tape with Vyazkij Sharab. This material is focusing on work with field recordings and daily life noises, effected and mixed into one concept.”

vyazkij2

https://www.youtube.com/watch?v=zXRJ0AE6x0s
https://vyazkiy.bandcamp.com/
https://vyazkiy.blogspot.sk/
https://www.discogs.com/artist/2948288-Вязкий-Шараб
https://bandzone.cz/dren
https://soundcloud.com/drensoundwork
https://drensoundworks.blogspot.sk/

Viac o evente a možnosť predpredaja vstupeniek: https://www.a4.sk/program/2014-09-19-20-00
FB event: https://www.facebook.com/events/572916376170221

Zdroj: A4