Vstup na Parov Stelar už o 18.30, predskokanom bude Swing Thing!

Piatkový koncert electroswingovej legendy Parov Stelar Band v bratislavskej AEGON aréne Národného tenisového centra (NTC) sa začne už o 18.30.

Na úvod zahrá bratislavsko-pražský DJ Swing Thing, ktorý žije rytmom swingu, jazzu, charlestonu a módneho electroswingu. Po jeho poldruhahodinovom sete už nastúpi na pódium headliner večera, rakúska formácia Parov Stelar Band, ktorá sa v posledných rokoch stala senzáciou na poli inovatívnej elektroniky a obdivujú ju ako diskotékoví maniaci, tak aj fanúšikovia starého jazzu a swingu.

Brány NTC sa teda pre návštevníkov otvoria už o 18.30 a čo najplynulejšej kontrole lístkov by mali napomôcť aj štyri separátne vstupy, pričom dva z nich budú určené pre vlastníkov predpredajových vstupeniek a pri ďalšom si bude možné zakúpiť lístky priamo na mieste v cene 27 eur. Organizátori upozorňujú, že koncert sa začne presne o 20.00, keďže v NTC je nutné ukončiť hudobnú produkciu do 22.00.

Parov Stelar je považovaný za zakladateľa štýlu známeho ako electroswing, ktorý kombinuje house, electro či drum n bass so swingom a jazzom 20. až 40. rokov minulého storočia. Autorom a dušou projektu je Marcus Füreder, ktorý začínal ako DJ Plasma a až neskôr si začal hovoriť Parov Stelar. V roku 2005 pribral živú kapelu a postupne sa s ňou vypracoval na jednu z najcenenejších svetových hviezd na poli elektronickej hudby.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Nneka, N.O.H.A., Belleruche či Ben Westbeech, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia Garbage, Gus Gus, Me and My Drummer či hudobného skladateľa Nilsa Frahma.

Viac informácií  na www.orepole.skwww.facebook.com/orepole.

Ore Pole koncerty:
25.09.   Me and My Drummer (KC Dunaj)
12.10.   Gus Gus (Atelier Babylon)
17.10.   Belleruche (KC Dunaj)
01.11.   Time Switch (ex-N.O.H.A.) (KC Dunaj)
14.11.   Nils Frahm (Atelier Babylon)
18.11.   Garbage (NTC)
18.12.   Shantel & Bucovina Club Orkestar (Atelier Babylon)

Zdroj: Agentúra Ore Pole