Vrecková inšpiratívna konferencia: z NULY na ŠTVRTÉ.

Sú úspešní ľudia, ktorí sa s tým, čo robia, posunuli smerom hore. Dobrým smerom. Napríklad z nuly na štvrté. Niektorí z nich sa predstavia 9. 10. v KC DUNAJ a ty by si mal prísť tiež.

Práve v KC Dunaj sa bude konať vrecková (všetkých zúčastnených do vrecka nezmestíš a aj keď si píšeš poznámky maličkými písmenami, tie tiež nie – ale bude menšieho formátu – pozn. autorky) konferencia s názvom Z NULY NA ŠTVRTÉ.

Občianske združenie ID Space Team koordinuje projekt Quick Kancle. Ten krásne pomáha organizáciám tým, že im dá na 10 mesiacov priestor. V tom spolu päť organizácií, teda rôznorodá skupina ľudí, spolu používa miesto nie len ako kanceláriu, ale hlavne ako kreatívny priestor, ktorý im umožní vytvoriť si svoju pracovnú atmosféru. A keďže sa hovorí najlepšie veci sú zadarmo, platí to samozrejme aj tu. Nové kolo nových organizácii sa otvára práve na konferencii.

Porozprávať zaujímavé myšlienky prídu títo hostia:
Pavol Bartoš (Bratiska)
Jana Hoosová (Ďakujem, sused)
Michael Jurkovič (Jablčnô)
Juraj Podmanický a Ján Trstenský (Grape festival)
Michal Truban (WebSupport.sk)

A ak chceš ty prísť počúvať, stačí ti kúpiť si lístok v *predpredaji na bare od 2.10., alebo rovno na mieste (*4€/3€) a prísť do KC Dunaj vo štvrtok 9.10. o 18:00.

Okrem holandských wafličiek a pohára vína počas konferencie, ťa po nej čaká DJ’s dubstep afterparty. Tak čo, prídeš?

Viac info – goo.gl/nuYU5o

Print

Zdroj: ID Space Team