VOTVÍRÁK 2020 – DÁREK NA POSLEDNÍ CHVÍLI, ALE ZÁŽITEK NA CELÝ ŽIVOT!

Chceš darovat ten nejoriginálnější vánoční dárek? Kup svým blízkým vstupné klubové karty na největší multižánrový hudební festival v České republice.

Právě totiž probíhá Vánoční Happy Hours

Od 16. – 31.12.2019 na webu www.votvirak.cz seženete mezi 15.-16. hod celofestivalový vstup za výhodnější vánoční cenu. Vstup STANDARD za pouhých 339 Kč a vstup KOMBI obsahující i nadstandardní stanové město koupíte za 499 Kč.

Čtrnáctý ročník festivalu VOTVÍRÁK se koná tradičně na letišti Boží Dar v Milovicích ve dnech 12 – 14.6.2020.

Opět se můžete těšit na tři velká hudební pódia a největší taneční zónu na multižánrovém festivalu. Už teď vám můžeme prozradit, že pro rok 2020 máme potvrzená vystoupení vašich oblíbených interpretů, za všechny jmenujme slovenskou sourozeneckou partu NO NAME, tuzemské metalové bardy ARAKAIN, festivalovou stálici WOHNOUT a kapelu MIRAI, jenž přijede navázat na loňské úspěšné vystoupení. V rámci novinek vám jako jedni z prvních představíme nové rockové uskupení WALKMANZ, „superkapelu“, která vznikla z členů již existujících populárních kapel jako jsou Portless, Animal, nebo Imodium.

 V předprodeji jsou již tři první limitované edice vyprodané! K dispozici jsou od zahájení předprodeje oproti minulým ročníkům všechny kategorie, kromě STANDARD, KOMBI také i VIP a VIP GOLD. Zájemcům o VIP GOLD a VIP doporučujeme nákup neodkládat, kapacita je omezená a poslední ročníky byly tyto druhy vstupů několik týdnů před festivalem vyprodané.

 Klubové karty zakoupíte již dnes prostřednictvím festivalového webu www.votvirak.cz a také v předprodejní síti společnosti Ticketstream a Ticketportal.

Děti do 130 cm výšky v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma.

Zdroj: TS