Votvírák 2012 sľubuje silný line-up!

Festival Votvírák přináší line-up letošního ročníku, který tradičnì probìhne v prostoru letištì Boží Dar ve středočeských Milovicích a od 15. do 17. 6. 2012 poskytne hudebním gurmánùm luxusní hudební zážitek a zábavu. Díky multižánrovému hudebnímu programu si vybere každý.

Čtyři stage Vás budou neúnavnì zásobovat exhibicemi rockových, popových a hip-hopových formací. Svou „padesátku“ zde letos oslaví skupina Olympic v čele s Petrem Jandou, který k oslavám kapely připojí i své sedmdesáté výročí. Kulaté třicáté narozeniny slaví také rocková legenda Arakain, jež patří k tradičním kapelám festivalu. Páteční program pojede ve stylu hudebních hvìzd jako jsou Mig 21 s lídrem Jirkou Macháčkem, který herce nezapře. Nejen pro mladé slečny zahrají partičky Mandrage a UDG, pro hip-hopové fandy tu budou např. jihlavští Pio Squad či stále oblíbenìjší Prago Union. Ze slovenských kapel svou show dále ukáží Desmod a stále oblíbený Václav Neckář se skupinou Bacily.

V sobotním programu zazní velká hudební jména jako např. Chinaski, kteří zahrají 5 skladeb vybíraných přímo Vámi. Naostro to rozjedou Rybičky 48 z Kutné hory. Neuvìřitelnou hudební show zajistí electro-pop-punková banda Skyline, pop-rockový band Charlie Straight, kteří svou inspiraci načerpali od Coldplay či Radiohead až po Daft Punk a další. Lety mimo se pochlubí svou novou deskou Playback. Do varu posluchače jistì dostane i stále se vracející slovenská punková banda Iné Kafe. Návrat hlásí i legenda Lipo. Na natočení nového videoklipu bude lákat čáslavská Civilní obrana. Potìšení jistì přinese objev roku kapela Goodfellas.

Samozřejmì se představí další škála kapel a hudebních smìrù. Pojďme se na nì podívat:
Votvirak
pre zväčšenie programu kliknite na obrázok
Pro vytrvalce festival připravil každoroční Rockotéku radia HEY!, která končí až se svítáním. Na návštìvníky čekají jak zajímaví interpreti české a slovenské hudební scény, tak také rùznorodý doprovodný program jako tradiční pouťové atrakce a adrenalinové campy. V rámci festivalu probìhne i paintbalový turnaj – třetí kolo české ligy paintbalu a současnì mezinárodní paintbalový turnaj.

Za velké lákadlo festivalu se považuje každoroční možnost zakoupení vstupenek na další festivaly i jiné kulturní akce, a to s obrovskou slevou ve výši 80 %.  Řadu dalších novinek a dùležitých informací sledujte na www.votvirak.cz nebo na https://www.facebook.com/charliestraight/info?ref=ts#!/festivalvotvirak.
Všechny tímto zveme na akci, která Vás bude opravdu bavit!! Vstupenky je možné zakoupit v předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro.

Votvirak
Zdroj: Votvírák
Publikoval: Redakcia GREGI.NET