Volt Festival: 29. jún – 2. júl v Soproni v Maďarsku!

Volt festival prebieha každoročne v maďarskom meste Sopron od roku 1993, kedy tento festival začínal s 5 kapelami a 800 návštevníkmi. V minulom roku sa však jeho návštevnosť prehupla už cez číslo 70. tisíc ľudí, ktorí si vychutnali jeho ponuku.

Skvelá strategická poloha Volt festivalu a blízkosť hlavných miest Budapešť 200km, Vieďeň 60km a Bratislava 90km z neho robia atraktívne miesto pre široké spektrum návštevníkov. Títo majú možnosť okrem samotného festivalu zažiť aj jedinečnú atmosféru historického centra Sopronu, ktoré ponúka nezabudnuteľnú atmosféru krásneho historického centra.

Za svoju históriu sa tento festival stal jedným z najlepších multikultúrnych festivalov v Strednej Európe, ktorý svojich hostí víta uprostred najmalebnejšej prírody akú si viete predstaviť. Počas 4 dní tohto ročníka od 29.júna do 2.júla ponúkne Volt festival na 15 pódiách viac ako 200 koncertov, Djov, divadelných predstavení a rozličných vystúpení.

Počas tohto ročníka sa v úlohe hlavných ťahákov predstavia mená ako: My Chemical Romance (USA), SUM 41 (CAN), Moby (USA), Thirty Second To Mars (USA), Paul Kalkbrenner live (GER), The Ting Tings (UK), Pendulum (AUS), Asian Dub Foundation (UK), House of Pain (USA), Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra (SRB), Dub FX (AUS), Crookers (I), Joris Voorn (NL), Scratch Perverts & Mc Dynamite (UK) a mnohí ďalší.

Pre Slovenských návštevníkov ponúkajú organizátori exkluzívnu ponuku! Prvých 200 ľudí, ktorí si kúpia lístok má jedinečnú možnosť využiť autobusovú dopravu na tento festival a späť zdarma! Stačí sa zaregistrovať na stránke www.voltfestival.sk. Na tejto stránke rovnako nájdete informácie ako sa na samotný festival dopraviť, mapu a rovnako všetky organizačné pokyny vrátane informácii o možnosti ubytovania a campingu.

Volt Festival
Sopron/Maďarsko
29.jún – 2. júl. 20111
www.voltfestival.sk
Vstupenky je tiež možné zakúpiť v sieti Ticketportal.

VOLT

Zdroj: Mediazona s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET