Vokálna skupina For You vydáva Lyric video Stay in my heart 

For You predstavuje vlastnú autorskú skladbu, plnú smútku, chýbania, ale hlavne veľkej vďaky. „Keď stratíte otca, ktorý pri vás stál celý život, je to ťažké obdobie. Túžite mu ešte raz niečo darovať, poďakovať sa za všetko. Presne o tom je pieseň Stay in my heart.“ hovorí speváčka Katalin Lantos Borbély, ktorá je tiež aj spoluatorkou textu skladby. 

„V prvom rade venujeme túto pieseň otcom, nie len tomu môjmu, ale každému jednému na svete. Pre tých ktorí nás opustili, ale aj pre tých ktorých tu máme. Aby vedeli, že sú stále veľmi dôležití a veľmi potrební v našom živote. Bez nich zostane prázdno v srdci.“ pokračuje Katalin. 

Skladbu naspievala vokálna skupina For You po anglicky. 

„Tešíme sa, že sa naša fanúšikovská základňa rozrástla aj o poslucháčov zo susedných štátov. Nie všetci však rozumejú slovenčine, preto sme zvolili jazyk anglický. K videu pribudne slovenský aj maďarský preklad.“ hovorí Milan Masiarik, ktorý skladbu nahrával a mixoval v štúdiu For You. 

O aranž skladby sa postarali Nika Barľáková a Emil „Esso“ Smoliga. 

Vizuál textového videa vytvoril Andrej Mann, ktorý sa pomalými zábermi snažil navodiť pocit kľudu, nostalgie, spomienok a zároveň vnútorného vyrovnania sa so smutnými udalosťami v živote. 

www.groupforyou.eu 
www.fb.com/groupforyou
https://www.instagram.com/foryouacapella 

Zdroj: TS