Víťazom súťaže o nahratie singla je kapela z východu!

Súťaž, ktorú vyhlásilo PJ SOUND STUDIO a áno!magazín, má svojho víťaza! Na nahrávanie singla sa môže tešiť kapela Let´s all make believe!

Nahrávacie štúdio PJ SOUND STUDIO a internetový časopis áno!magazín vyhlásili začiatkom júla pre hudobné kapely a interpretov súťaž, kde hlavnou cenou bolo nahrávanie singla v profesionálnom štúdiu pod producentským dohľadom Peťa Dobríka.

Od 11. júla do 31. júla mohli za všetky kapely, ktoré sa prihlásili, hlasovať ich fanúšikovia na sociálnej sieti Facebook. Tri kapely, ktoré získali od ľudí najviac hlasov, postúpili do druhého kola.

„Do spomínaného druhého kola postúpil Milan Malinovský a kapely Let´s all make believe a Téma Neznáma, ktorí získali od ľudí najviac hlasov,“ prezradila Janka Kozáková z PJ SOUND STUDIA, ktorá bola zároveň aj členkou poroty.

O samotnom víťazovi rozhodli zástupcovia PJ SOUND STUDIA a áno!magazínu. Najviac hlasov z troch postupujúcich získala kapela Let´s all make believe z Vranova nad Topľou, ktorá sa môže tešiť na nahrávanie svojho nového singla, ako aj na rozhovor v áno!magazíne.

Na stránke PJ SOUND STUDIA www.nahravaciestudio.sk, ako aj na Facebooku áno!magazínu sa dozviete aj mená troch z hlasujúcich ľudí, ktorí získajú CD od PJ SOUND STUDIA.

Zdroj: PJ SOUND STUDIO
Publikoval: Redakcia GREGI.NET