Vítanie jari a oslava abstinencie v Kinosále Vrbové

Vrbovská Kinosála sa chystá na nezabudnuteľný večer plný hudby, zábavy a osláv. Srdečne vás pozývame na podujatie Vítanie jari a oslavu abstinencie, ktoré sa uskutoční v sobotu, 6. apríla 2024, so začiatkom o 19:00 hod. v malebnom meste Vrbové.

Toto oslavné stretnutie už po osemnástykrát združí ľudí v radosti z príchodu jari a oslavy osobných úspechov a slobody od závislosti. Špeciálnym hosťom tohto roka bude pán Michael Kocáb, ktorý sa pripojí k oslavám devätnásteho roku čistoty a slobody organizátora podujatia Braňa Jobusa a nie len to. Braňuško počas tohoto slávnostného večera s nami oslávi aj svoje okrúhle narodeniny. Spolu s Matúšom Vallom a moderátorom Oliverom Rehákom ponúkne úvodnú besedu, čo sľubuje byť veľmi inšpiratívnym momentom večera.

Hudobnou atrakciou v rámci besedy bude vystúpenie jednočlennej skupiny ABUSUS, ktorá prinesie svoj unikátny zvuk do tohto radostného večera. Navyše sa návštevníci môžu tešiť na symbolické pálenie Moreny, čo oficiálne privíta jar v strede sveta a vesmíru.

Po troch vypredaných koncertoch v Bratislave pricestuje do Vrbového obľúbená skupina Para, ktorá bude krstiť svoje nové CD a svoje hudobné novinky predstaví aj v rámci svojho koncertu. Tejto udalosti sa veľmi tešíme, pretože to bude ich prvý koncert po uvedení nového albumu na svetlo sveta.

Na záver večera bude vrcholom vystúpenie skupiny Karpatské chrbáty, ktorá si na pódium pozve špeciálneho hosťa Michaela Kocába. Spoločne zahrajú nielen svoje vlastné skladby, ale aj skladby od Pražského výběru, čím prinesú nádych legendárnych čias.

Kapacita lístkov je obmedzená na 333, preto neváhajte a zabezpečte si svoje miesto čo najskôr na www.ticketlive.sk . Zostáva menej ako 100 lístkov a zásoby sa nám míňajú!

Priatelia a na koniec prosíme ešte o pozornosť: začíname presne o 19:00, nakoľko bude beseda streamovaná online. Príďte nás prosím navštíviť včas.

Informácie o podujatí:
Dátum: 6. apríla 2024
Čas: 19:00 hod.
Miesto: Kinosála Vrbové
Vstupenky: https://www.ticketlive.sk/sk/event/vitanie-jari-a-oslava-abstinencie-06-04-2024

TS