Virtuózny basgitarista Dean Peer zahrá v Bratislave.

Špeciálny a a výnimočný koncert. Po prvý krát prichádza na Slovensko a do Bratislavy majster basovej gitary spolu s dvorným bubeníkom. Predstaví sa v hudobnom klube U Dežmára. Lahôdka pre všetkých hifistov a audiofilov.

Jedinečný koncert Dean Peer & Bret Mann bude pastvou pre uši. O dokonalý zvukový zážitok sa postará spoločnosť Mediatech, ktorá na tomto koncerte predvedie nový ozvučovací systém od Reinkus Heinz.

Dean Peer je basgitarový virtuóz a majster harmonických tónov a flažoletov, medzinárodne uznávaný pre jeho harmonickú hru na basovej gitare. Dean vytvoril na nej vytvoril nový rozmer hudby.

Počas jeho sólových koncertov, nerozpoznáte všetky zvuky, ktoré počujete, ale všetky vychádzajú z jeho basy, bez syntetizátora a rôznych pridaných zvukov. Deanov najnovší album AIRBORNE je duet s bicími, na ktorom spolupracoval s Bretom Mannom. Album Airborne je rozhovor medzi virtuózom na elektrickej basovej gitare a jeho dlhoročným priateľom perkusionistom. Duet basa-bicie s prvkami funku a jazz-rocku.

Koncert je spojený s workshopom a autogramiádou.
Vstupné 5,-€

Zdroj: Lubo Simkovic