Vírivá myseľ a baranie rohy už v sobotu!

Májové pokračovanie akcii dnb.sk v Subclube prinesie 11.5. opäť niečo, čo tu ešte nebolo! Jedinečný, plnotučný zvuk vydavateľstva RAM v podaní Mind Vortex!

Od podpisu exkluzívneho kontraktu s vydavateľstvom RAM, ktorého šéfom nie je nikto iný ako legendárny DJ Andy C, slávi anglické duo MIND VORTEX jeden úspech za druhým. Ich debutové single vystrelili priamo na prvú priečku v BBC 1xtra’s DnB Chart a rovnako prvom mieste najpredávanejších dnb trackov na Beatporte sa udržali niekoľko týždňov. Nijako nezaostali ani ďalšie vydané tracky, či remixy pre značky Sony, alebo Hospital. Na slovensku vystúpi zástupca MIND VORTEX vôbec po prvý krát.

Headlinera doplní dvojica hostí – dji Habr100 a Toomoo, ktorí ešte aj v dnešnej CD/USB dobe ostali verní vinylu s dôrazom na poctivý mix. Zostavu uzavrú rezidenti akcii dnb.sk – HuspiMatis.

Neváhaj a príď sa 11.5. vyskákať do Subclubu na to najlepšie, čo vzišlo nielen z vydavateľstva RAM. Čaká ťa 8 hodín drum and bassu v podaní 5 DJov, premiéra headlinera z UK, laser, projekcia a akciové drinky na bare. To všetko za 5 EUR do 23:00 hod. Po jedenástej o jedno euro viac.

Viac info o akcii a súťaže o voľne vstupy na facebookovej stánke: https://on.fb.me/14IGLAg

 Zdroj: Silwer