Vinylized vol.3 Launch party odštartuje už tento štvrtok v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Už tento štvrtok, 22. augusta sa v bratislavskom Nu Spirit Clube predstaví v poradí tretia výberovka slovenských hudobných producentov. Kompilácia „Vinylized Vol.3” vychádza v spolupráci značiek 4mg Records a Stroboskop.

Na Launch party si budete môcť vychutnať ako znie Future Sound of Petrzalka (live), Nisiru (live) a Sani (live) a o ich podporu sa postarajú DJs Bobsan & Ear Drum Kru Soundsystem

Rok 2013 priniesol v poradí už tretiu výberovku slovenských hudobných producentov zo série „Vinylized“ na vinylovom nosiči. Kompilácia „Vinylized Vol.3 (Zvinylovaní tretíkrát) vychádza v spolupráci značiek 4mg Records a Stroboskop. Tento každoročný projekt financujú kolektívne samotní účastníci, ktorým vyhovuje takáto forma vydávania vinylového hudobného formátu na Slovensku.

Platne nie sú určené do bežného predaja. Na tohtoročnej výberovke su gotik rockeri The Last Days Of Jesus, nekompromisný Martin Burlas, na bielo zašumený Marek Piaček a jeho študenti, informovaný ImiAFan s dobrými správami, kvalitný a hlboký Stroon, zvukovo tučný Nisiru so Sanim, energický Ear Drum Kru s Lyrikom, dubstepový Bobsan a Jurkom Petákom, uletený Sabiani a nakoniec aj vzorkovací beater Future Sound of Petržalka s punkovým výdychom.

Celý materiál platne je k voľnému stiahnutiu v digitálnej forme cez stránky Stroboskop.sk. Záujemcovia o vinylový formát môžu kontaktovať svojho najbližšieho zvinylovaného účastníka projektu.

FB Event: https://www.facebook.com/events/153127111556490/
Music: https://www.stroboskop.sk/?p=1997

Štvrtok 22.08.2013
Future Sound of Petrzalka (live), Nisiru (live), Sani (live)
DJs Bobsan & Ear Drum Kru Soundsystem
NuSpirit Club Bratislava
Start: 20:00
global bass, electro, house, ghetto funk

1308-vnlzd01

Zdroj: Nu Spirit