Vianočná pieseň v podaní Zuzany Hrvoľovej zahreje nejedno srdce

Speváčka a herečka Zuzana Hrvoľová, známa aj z Ďurovčíkových muzikálov, prichádza v predsviatočnom období so skladbou Želanie plnou kúzla Vianoc. To speváčka nachádza v prítomnosti blízkych a ich spoločnej radosti, ktorú vniesla aj do videoklipu a rozžiarila v očiach nielen iskričky šťastia, ale najmä v srdci plamienky lásky. 

Malé gestá z úprimnej myšlienky tvoria Vianoce, a práve nimi sa snaží interpretka upriamiť pozornosť z materiálnej stránky Vianoc na ich skutočný význam. Vytvorený zhon okolo nich nás vždy vtiahne a Zuzana Hrvoľová, mysliac si, že je dôležité neustále zmysel Vianoc pripomínať a prinášať momenty zastavenia, napríklad aj prostredníctvom umenia, hudby a filmov, prináša popovú baladu Želanie.

 „Želanie je vianočnou piesňou, ktorá, verím, bude ľudí hriať pri srdci. Hovorí nám o skutočnom význame Vianoc, ktorým je najmä prítomnosť blízkych, spomalenie a láska. Videoklip k nej je takým malým zázrakom, ktorý ukazuje, že ak sledujeme a načúvame svojim blízkym, môžeme im splniť aj to najtajnejšie želanie. Dnes, keď sa tieto sviatky často menia na materiálne šialenstvo, pripomína nám ich skutočnú podstatu,“ s úsmevom objasňuje Zuzana Hrvoľová.

Skladba vznikla už pred minulými Vianocami, no okolnosti neposkytli priestor na jej zrealizovanie. „A tak ako som odkladala túto pieseň, som dlhšie odkladala aj oslovenie Matúša Ferka na spoluprácu, keďže mám veľmi rada jeho umenie. Na jeseň tohto roku som však skúšala muzikál Vyznanie spolu s Lenkou Rakarovou, ktorá je okrem iného aj zakladateľkou štúdia Content Factory, kde práve s Matúšom úzko spolupracuje, no a takto mi to teda nakoniec všetko do seba zapadlo a myslím, že lepšiu kombináciu som si priať nemohla,“ teší sa speváčka z nahrávania v štúdiu Content Factory, kde vznikli aranžmány skladby pod taktovkou producenta Matúša Ferka.

Vizuál k piesni získal najvrúcnejšiu atmosféru radosti vďaka dvom hlavným malým aktérom, ktorých si zahrali deti Zuzany Hrvoľovej. Zaujímavosťou vianočného videoklipu je, že v celom klipe sa neobjaví vianočný stromček, ale zato ako jediní v okrese zažili Hrvoľovci sneh už v novembri. „Je to také naše rodinné handmade dielo. Deti spolupracovali ako veľkí herci, samozrejme, za menšie úplatky. Celé nakrúcanie bolo zábavné, najmä to upratovanie po skončení,“ so smiechom prezrádza interpretka.

Od septembra začala Zuzana Hrvoľová po materskej dovolenke naplno pracovať. V novembri odpremiérovali muzikál Vyznanie v réžii Janka Ďurovčíka, ktoré sa teší veľkému záujmu a krásnym ohlasom. Popritom sa stále venuje aj eventom s kapelou, v ktorej spieva, ale aj ako moderátorka. Na jeseň tiež začala opäť nakrúcať, čím potvrdila aktívne pracovné nasadenie.

Zdroj: TS