Vi3E – GAME 3OY

VI3E je Slovenský producent elektronickej hudby, ktorý sa žánrovo zaraďuje ku štýlom UK Bass, Bass House, či UKG. Okrem hraní na klubových akciách a festivaloch po Európe zdieľal stage so svetovými umelcami ako DJ Q, HOLY GOOF, SKEPSIS, FLAVA D, BASSBOY, MPH, CONDUCTA, HIGGO a mnoho ďaľších.

Patrí pod crew Mäsokombinát, no tracky vydáva pod značkou NO RELIGION. Spolupracuje tiež s poprednými slovenskými MCs ako sú GLEB či FOBIA KID a ďalší. Hral po boku vydavateľstiev ako OWSLA / NIGHT BASS / KIWI RECORDS a CRUCAST a mimo svojej sólo kariéry je od roku 2021 tiež koncertným DJom GLEBa – jedného z najvýraznejších slovenských raperov.

 Dňa 14.7.2022 vychádza debutový album GAME3OY, ktorý vychádza pod hlavičkou Universal Music. Na albume nájdeme okrem jeho samostatnej produkcie aj množstvo hostí. Za zmienku stoja určite Fobia Kid, Bighorse, Téčko či speváčka Natália Hulejová, s ktorou má už na konte track “About you” ktorý vydal na EP LOCKDOWN a s ktorou VI3E už roky úzko spolupracuje. Môžete ju tiež poznať z trackov ako je “Breeze” od Sameya či “MC ERIK & BARBARA” od GLEBA na jeho najnovšom albume BIG BOY FM. Ich spoločná skladba “BLACKSOUL” sa tiež dočká klipu ktorý je naplánovaný na deň releasu a o ktorý sa postaralo štúdio RedPoint na ktorom VI3E okrem Natálie spolupracoval aj s poprednými slovenskými tanečníkmi Otcom Mircom a Romskim so skupiny RUDEBOYS . Na albume môžeme nájsť pestrú zmes elektronickej hudby s rapom a spevom či rytmus anglického UK GARAGE soundu a drum&bassu.

vi3e.lnk.to/game3oy

Zdroj: TS