Vermin X: 14. septembra v Oblude!

Kto nezažil Les Trucs minulý rok má znova šancu, pretože v ten istý dátum a na to isté miesto prichádzajú opäť.Desiaty Vermin sa totiž uskutoční v bratislavskom klube Obluda v predvečer štátneho sviatku, v stredu 14. Septembra 2011.

LES TRUCS, dvojka z nemeckého Frankfurtu, na ktorej dosť osobité („pokiaľ je to možné hráme v publiku a nie na pódiu“) a veľmi zábavné živé vystúpenie je ťažko zabudnúť. Synťáky, samplery, lampy a punk sú slová ktorými sa dá zhrnúť ich štýl. Iní sa to pokúsili definovať ako nintendocore, 8-bit post-hardcore, chiptune, crazy synth a podobne, najlepši obraz si ale urobíte sami.. Ich album Schönen Gruß Vom Getriebe (Zeitstrafe) je síce už dva roky starý, ale popis ich letného turné avizuje že okrem novej lampy a helmy pre Charlotte majú aj nové pesničky!

Druhým headlinerom okrúhleho vydania našej akcie bude breakcore/gabba producent a dj LFO DEMON. Tento Nemec s punkovými koreňmi stál pri rozkvete scény v Berlíne. Prvú nahrávku na svojom labeli Sprengstoff vydáva v roku 2002. O rok neskôr vychádza zásadný split LFO Demon/FFF s názvom Clash of the Titans, platňa ktorá sa aj vďaka tracku Classwar Dynamite (a samozrejme limitovanému počtu) stáva neskôr jednou z most wanted breakcore nahrávok. Jeho vždy originálne a nápadité veci (napr. skladbou Vietcong Bam Bam spojil breakcore a metal skôr než Bong-ra alebo Drumcorps) vyšli aj na iných značkách napr. Artcore, Restroom a Junk. Aktívne produkovanie ukončil platňou The Final Assault On Culture v roku 2007. V súčasnosti hráva LFO Demon iba sporadicky, o to viac sa tešíme, že prijal naše pozvanie.

Ako býva zvykom vystúpia aj domáci: nadžánrový recyklátor BATCHA DE MENTAL (prvý krát na Vermin-e), momentálne v Rusku pôsobiaci breakcore/dnb DJ ARROW a rezidujúci techno trasher URBANFAILURE.

Začiatok o 21.00 a vstupné 5€
FB event: https://www.facebook.com/event.php?eid=141655089255301
video Les Trucs: https://www.youtube.com/watch?v=alX9eNtu_9Q

Vermin

Zdroj: Vermin
Publikoval: Redakcia GREGI.NET