Veľkolepá show Havasi Symphonic príde opäť na Slovensko a do Čiech!

Skladateľ a hudobný vizionár Havasi tento rok vystúpil so svojou symfonickou koncertnou show exkluzívne po prvýkrát na Slovensku a v Čechách. Fanúšikov modernej symfonickej hudby chytila za srdce, a preto tu svoje výnimočné predstavenie Havasi Symphonic  zopakuje aj v roku 2024! 

HAVASI zapôsobil na slovenské aj české publikum, keď po prvýkrát predstavil svoju úžasný projekt v Brne, Prahe, Bratislave a Košiciach. Jeho veľkovýpravná show Havasi Symphonic chytila fanúšikov za srdce a mnohí ju chceli vidieť znova. To bol aj dôvod, prečo sa spoločnosť Topfest Management rozhodla toto jedinečné predstavenie opäť priniesť na Slovensko a do Čiech.

Po vypredaných arénach ako londýnska Wembley, Carnegie Hall v New Yorku či Opera v Sydney, predstavil Havasi svoju vlastnú tvorbu v novembri v brnenskej Winning Aréne, pražskej O2 Aréne, bratislavskej Tipos Aréne a košickej Steel Aréne. Po tomto úspešnom turné, vystúpi znova v Bratislave, Košiciach a Prahe aj budúci rok.

Ako malý chcel byť rockerom, čo mu zostalo dodnes. Rock prepašoval do svojej tvorby elegantným a prepracovaným štýlom. Dokázal zladiť pop a metal, prvky maďarského folklóru, techno prvky, tanečné kreácie a famóznu svetelnú šou, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani najznámejší rockoví umelci

Vždy som šiel za svojim cieľom. Robil som všetko tak, ako som to cítil a napĺňala ma myšlienka, ktorú mi povedal jeden významný umelec: Si užasný taký, aký si. Nemeň sa, len choď za svojim snom deň čo deň, krok za krokom, kúsok po kúsku,“ povedal HAVASI.

Havasiho život sa točí okolo klavíra už od štyroch rokov, keď objavil svoj talent. Počas štúdia na Akadémii Franza Liszta ho mimoriadne motivovali výzvy a súťaže. Cvičil desať hodín denne, aby zo seba dostal maximum. Na konte má 5 zlatých a 11 platinových platní, 500 koncertov v 12 krajinách, jeho šou videlo 600 miliónov televíznych divákov a v Maďarsku dosiahol jeho album prvé miesto na iTunes.

Vstupenky na Havasi Symphonic sú dostupné v sieti Predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/havasi-symphonic-2024/

Zdroj: TS