Vanda ponúka prvý klip z albumu Introspective.

Na 17. apríla je naplánovaný krst nového albumu speváčky Vandy. Introspective už pred dvomi mesiacmi predstavila songom He’s Just A Man. Teraz k nemu ponúka aj videoklip.

Po dvoch rokoch od vydania debutového albumu Astrology prichádza speváčka Vanda s novým koncepčným albumom  Introspective. Druhý štúdiový počin rodáčka z Nitry predstavila už pred dvomi mesiacmi singlom He’s Just A Man, ku ktorému teraz ponúka videoklip.

Na videoklipe k skladbe He’s Just A Man spolupracovala s režisérom Branislavom Vinczem a kameramanom Jurajom Zmatekom. Hlavnou témou tejto melancholickej skladby je odmietnutie, ktorého základom je strach. „Zamýšľam sa v nej nad tým, akí sú vlastne muži vo svojej podstate krehkí. Jedna rovina textu je môj osobný príbeh, druhá tlak spoločnosti na to, aby chlap bol vždy chlapom, silným za každých okolností. No stále je to len človek, ktorý má svoje slabiny, bolesti a túžby,” hovorí o skladbe interpretka a autorka v jednej osobe. Hlavnú úlohu okrem Vandy v klipe stvárnil tanečník Michal Heriban, na gitare hrá Marek Wolf. O make up a úpravu vlasov sa postarala Lucia “Lucid” Sládečková, o styling Zuzana Laučíková.

Vanda nový album Introspective pokrstí v Nitre 17. apríla na koncerte v Music A Café. Po ňom predstaví svoje hudobné dieťa na koncertoch v Banskej Bystrici (15.5. – Klub 77), v Košiciach (16.5. – Smelly Cat café) a v Bratislave (22.5. – Hlava 22). Na všetkých koncertoch sa po boku Vandy predstavia Marek Wolf (gitara), Matúš Ferko (klávesy) a Igor “Ajdži” Sabo (perkusie), ktorý bude pre pracovné povinnosti chýbať na košickom koncerte. Vanda okrem koncertu v týchto mestách sľubuje aj krst albumu, takže jej fanúšikovia si aj mimo Nitry užijú slávnostnú atmosféru.

vanda_introspective_cover

Zdroj: Nikoleta Kováčová