Van Morrison vydá 1. októbra nový album!

Spevák a skladateľ VAN MORRISON prichystal albumovú novinku. Platňou Born To Sing: No Plan B poteší svojich priaznivcov už 1.10.2012.

S novinkou sa hudobník vracia na legendárnu značku Blue Note, kde už v minulosti pôsobil. Posledný album vydal v roku 2003, nahrávka What’s Wrong With This Picture? mu vtedy vyniesla nomináciu na Grammy. Tohtoročnú nahrávku už avizuje singlom Open The Door (To Your Heart)

Van Morrison patrí medzi najrešpektovanejších spevákov posledného desaťročia. Získal šesť cien Grammy, jeho albumy Astral Weeks a Moondance sa často objavujú na najrôznejších zoznamoch zásadných titulov histórie pop-music, ovplyvnil celú radu muzikantov. Spôsob, akým prepojuje rôzne hudobné žánry, považujú odborníci za unikátny. Do siene slávy bol zaradený ako spevák  aj ako skladateľ .

Album Born To Sing: No Plan B nahral Van Morrison v rodnom Belfaste. Bude obsahovať desať originálnych skladieb, tu je ich zoznam: Open The Door (To Your Heart), Going Down To Monte Carlo, Born To Sing , End Of The Rainbow, Close Enough For Jazz, Mystic Of The East, Retreat And ViewIf In Money We Trust, Pagan Heart, Educating Archie.

Zdroj: EMI Slovak Republic