V tanečnom stane TOP TRANCE na Topfeste ďalšia hviezda: Jochen Miller!

Popri kvalitnej rockovej a metalovej nádielke nebude na festivale Topfest v nočných hodinách 29. a 30.júna chýbať ani kvalitná tanečná scéna v stane s označením TOP TRANCE. Zostava účinkujúcich dáva za pravdu samotnému názvu stanu, pretože okrem už avizovanej megahviezdy tejto scény menom Markus Schulz pribudlo dnes do zostavy ďalšie skvelé meno – Jochen Miller!

Holanďan Jochen van der Steijn, korý odštartoval svoju kariéru pod menom „Dj Jochen“ mixuje progresívny trance a elektro štýl, ktorý mu pomohol vybudovať status hviezdy, ktorá pravidelne hosťuje na párty krajana a najuznávanejšieho Dja na svete menom Armin Van Buuren.

Jochen Miller začal svoje prvé „dídžejské“ kroky v podniku svojho otca, kde sa vypracoval až na pozíciu prvého rezidentného Dja v uznávanom holandskom podniku The Matrixx Club v Nijmegene. Odtiaľ už nasledovali pozvania do celého sveta, ktoré priniesli aj celosvetový úspech. Nasledovali spoločné hitovky s hviezdami ako Armin Van Buuren „Lost Connection“, alebo „Rotunda“ s Markusom Schulzom. Jeho najnovší singlový prírastok sa datuje do 6.februára tohto roku, kedy mu vyšla skladba „Wild and Perfect Day“ koprodukovaná zoskupením Rank 1 a Sarah Bettens.

Jochen Miller

Ako aj prvý ohlásený hosť stanu Top Trance aj Jochen udržiava spojenie s fanúšikmi okrem početných vystúpení aj svojou pravidelnou rádiovou show, ktorá má názov „Stay Connected“. Momentálne je tiež hosťom v show Armina Van Buurena A State Of Trance 550, ktorá sa najnovšie predstaví na veľkolepom Miami Ultra Music festivale.

Organizátor Martin Gogol: „Jochen patrí do svetovej top-špičky v tomto žánri, preto sme veľmi radi, že sa nám rysuje takáto fantastická zostava, ale ešte máme nejké želiezka v ohni… Pevne verím, že pokiaľ všetko dopadne tak ako má – bude značka Top Trance plne verná svojmu názvu…“

Do stanu Top Trance na festivale Topfest 2012 platia tie isté vstuepnky, ktoré sú v predaji v sieti Ticketportal v cenách od 25,-EUR. Od 27. februára aj s možnosťou zakúpenia trojdňovej vstupenky zahrňujúcej Topfest PLUS, v rámci ktorého vystúpia po prvý raz na Slovensku Guns N´ Roses.

Spoločná trojdňová vstupenka do sektoru „státie“ na festival Topfest, ktorá zároveň platí aj na koncert Guns N‘ Roses pod značkou Topfest PLUS takisto do sektoru „státie“ je v akciovej cene 60,-€. Teda každý fanúšik, ktorý si zakúpi, alebo už zakúpil dvojdňovú permanentku na festival Topfest takto ušetrí až 19,-€ !

Najrýchlejšie informácie o hudobnom festivale TOPFEST a stane TOP TRANCE nájdete na oficiálnej stránkach www.topfest.sk, www.toptrance.sk, alebo na oficiálnych facebookových stránkach TOPFEST a TOP TRANCE.

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET