V Štúdiu L+S mala premiéru komédia Ani za milión!

V Štúdiu L+S mala v piatok večer premiéru nová hra, krimikomédia Ani za milión! Režisér Jakub Nvota zveril dve hlavné postavy skvelým hercom – Kamile Magálovej a Mariánovi Geišbergovi, ktorí na doskách tohto divadla neúčinkujú po prvý raz. Pred pár rokmi si tu obaja spoločne zahrali, tiež pod vedením režiséra Jakuba Nvotu, aj v hre Frankie a Johnny. 

Čo má spoločné spustlý strážca majáku s madam z najvyššej francúzskej spoločnosti? No predsa vôbec nič! Napriek tomu spolu strávia deň a noc na bohom zabudnutom mieste, bojujú o holý život, majú spoločné tajomstvo, ktoré navždy spojí ich životy. V tejto brilantnej detektívnej komédií je totižto všetko inak, než sa zdá a isté je len to, že za humornými situáciami sa ukrýva vrah…

Hru spoločne napísalo autorské duo Michaela Doleželová a Roman Vencl „Myslím, že nie je celkom všedné uviesť pôvodnú hru. Aj keď tentoraz nie slovenských, ale českých autorov. Zručne napísanú komédiu sme zverili Jakubovi Nvotovi, ktorý obsadil Kamilu Magálovú a Mariána Geišberga.

ANI ZA MILION foto©Ctibor Bachratý 04

Pred pár rokmi s nimi naštudoval v našom divadle hru Frankie a Johnny. Ak sa v súčasnej inscenácii zaskvejú tak ako vtedy, máte sa, vážení diváci, na čo tešiť,“ povedal riaditeľ Štúdia L+S Milan Lasica.

Po troch septembrových predstaveniach v Bratislave, uvedie divadlo hru aj v Košiciach, kam s ňou vycestuje 28. septembra.

Uvedením hry Ani za milión! otvára Štúdio L+S svoju 31. sezónu  a zároveň pokračuje v tradícii v čo najväčšej miere dávať priestor pôvodným autorským textom.

Zdroj: Forza, a.s.