V Praze vystoupí Bill Burr.

Bill Burr vystoupí poprvé v Praze. Jeden z nejlepších komiků všech dob, jak jej označuje časopis Rolling Stone, přiveze 12. ledna 2019 do Kongresového centra Praha svou novou show s názvem 50. O té v Noční show Conana O’Briena prozradil, že pojednává o stárnutí a uvědomění si, že v padesáti by se člověk neměl chovat tak, jako by mu bylo čtyřicet. 

V představení poskládaném z kompletně nového materiálu se můžeme těšit na upřímný a nekorektní humor, který se jen tak před něčím nezastaví. Vstupenky (1290 – 1990 Kč) budou k dostání od 14. listopadu na webu fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Bill Burr je stand-up komik, herec, scénárista a podcaster. Za sebou má několik světových turné se zastávkami v těch nejproslulejších sálech, naposledy v newyorské Madison Square Garden, kterou vyprodal. Jeho pravidelný pondělní podcast je jedním z nejstahovanějších komediálních podcastů na iTunes.

Nemalé úspěchy slaví také v televizi a filmu. Na Netflixu vloni odpremiéroval svůj pátý hodinový komediální speciál Walk Your Way Out a v současné době chystá třetí řadu animovaného seriálu R jako rodina. Zahrál si ve filmu Hugha Jackmana The Front Runner z letošního rokuObjevil se ve snímku Marka Wahlberga a Willa Ferrella Daddy’s Home či v nezávislém Black or White společně s Kevinem Costnerem. Ve filmu The Heat hrál po boku Sandry Bullock a Melissy McCarrthy. Ohlasy též sklidil za roli Kubyho ve všemi chváleném seriálu Perníkový táta. 

Zdroj: TS