V novom klipe Adama Ďuricu „Tak to vidím ja“ sa objaví jeho priateľka Kika!

Adam Ďurica má nový singel, ku ktorému stihol nakrútiť aj videoklip. Nová skladba „Tak to vidím ja“, ktorá je jeho „srdcovkou“, dostala zaujímavú obrazovú podobu. Režisér Jaro „Jaris“ Vaľko nakrútil klip na jeden záber a podarilo sa mu dosiahnuť veľmi autentickú a intímnu atmosféru.

Videoklip vznikol počas krátkej dovolenky Adama a jeho priateľky Kiky v krásnej prírode Vysokých Tatier. Fanúšikovia v klipe po prvý raz dokonca uvidia Adamovu priateľku. Adam Ďurica len nedávno ukončil jesenné turné, ktoré bolo úplne vypredané, a už teraz pripravuje jeho pokračovanie. Pre veľký záujem pridal koncerty vo februári a na apríl chystá špeciálnu šou v Bratislave a v Košiciach!

Obľúbený Adam Ďurica len nedávno ukončil mimoriadne úspešné jesenné turné a už má pre fanúšikov ďalšie prekvapenie! Nakrútil netradičný videoklip k novému singlu „Tak to vidím ja“. Silný text skladby napísal Vlado Krausz a hudbu zložil Adam Ďurica.

„Pieseň „Tak to vidím ja“, je moja veľká „srdcovka“, pretože mi hovorí priamo z duše. Je to o tom, ako sa na svet pozerajú ženy a ako muži. Ako vieme nájsť spoločnú reč, respektíve spoločný pohľad na svet. Nový klip je zaujímavý tým, že sme ho spravili na jeden jediný záber bez strihu. Má veľmi príjemnú a intímnu atmosféru. Jeho nakrútenie bolo tak trošku náhodou. S priateľkou sme práve boli na oddychovom víkende v Tatrách, ktorý sme si naplánovali hneď po turné. A keďže sme boli dosť blízko Prešova odkiaľ pochádza režisér Jaris, dobehol za nami a zachytil našu spoločnú pohodu na obraz,“ spokojne konštatuje Adam Ďurica.

Klip „Tak to vidím ja“ má na svedomí Adamov obľúbený režisér Jaro „Jaris“ Vaľko a objaví sa v ňom aj priateľka sympatického speváka Kika.

„Najprv som ju chcel mať iba pred sebou, aby to bolo úprimne a bolo zo záberu cítiť, že to spievam jej. Jaris má však rád úprimné veci a chcel to umocniť tak, že na konci vezme do záberu aj Kiku. Nakoniec sme to tak nechali. Myslím, že je to veľmi pekné,“ netají radosť Adam Ďurica.

Adam_Durica_1

Mladý spevák stále neúnavne pracuje. Nedávno sa vrátil z jesenného turné, ktoré malo obrovský úspech a už sa teší na jeho budúcoročné pokračovanie.

„Samozrejme, že úspech „Mandolína Tour“ ma veľmi teší. Dokázali sme vypredať všetkých 10 koncertov, čo je úžasné. Keďže je naozaj obrovský záujem, pridávame ďalšie koncerty vo februári. V apríli dokonca chystáme dva špeciálne koncerty v Bratislave a v Košiciach. „Mandolína ŠPECIÁL“ budú veľkým finále celého turné. Pre fanúšikov pripravujem väčšiu svetelnú a pódiovú šou a samozrejme aj prekvapenie, pretože tie mam veľmi rád. Milujem hranie pred publikom. Je to ako droga, dobíja ma energiou a preto to chcem zažívať znova a znova,“ usmieva sa Adam Ďurica.

Nenechajte si ujsť Adamove Mandolína tour a hity „Mandolína“, „Neľutujem“ či „Láska – Veda“ naživo. Vstupenky na zimnú a jarnú časť turné „Mandolína tour“ sú dostupné na www.predpredaj.sk. Viac sa o aktivitách Adama Ďuricu dozviete na: https://adamdurica.com/

Mandolína tour 2016
9.2.2016 –  Levice – MSKS Kino Junior
10.2.2016 – Lučenec – Kino Apollo
11.2.2016 – Senica – Dom kultúry
12.2.2016 – Komárno – Dom Matice
15.2.2016 – Praha – Lucerna Music Bar
5.4.2016 – Košice – Spoločenský Pavilón – MANDOLÍNA ŠPECIÁL
7.4.2016 – Bratislava – Istropolis – MANDOLÍNA ŠPECIÁL

Adam Durica-plagat turne

Zdroj: Propaganda House s.r.o.