V marci prídu Marbert Rocel, dvojníci Parov Stelar Band!

Zatiaľ čo na reprízu minuloročného koncertu rakúskeho laptového mága Parova Stelara si budeme musieť počkať až do septembra, už v marci uvidíme v Bratislave jeho hudobných dvojníkov Marbert Rocel. Electro-funková úderka, ktorá vydáva na značke Compost Records, má s Parov Stelar Band spoločných hneď niekoľko vecí – saxofón, speváčku s podobným hlasovým prejavom, ale hlavne záľubu v mixovaní jazzu a funku s elektronickou tanečnou hudbou.

Slovenskú premiéru Marbert Rocel, ktorá sa odohrá 16. marca v bratislavskom Nu Spirit Clube, by si nemali ujsť ani priaznivci Mr. Scruffa, Quantica či Belleruche. Marbert Rocel práve dokončujú nový album a Bratislava bude jedným z prvých miest, ktoré ho zhliadnu naživo.

Predpredaj vstupeniek na marcový koncert Marbert Rocel bol už spustený, pričom prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. Prvých 100 vstupeniek sa dá kúpiť za 12 eur, neskôr bude cena stúpať.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy v minulom roku The Young Gods, Parov Stelar Band, Belleruche či Bena Westbeecha, v najbližších mesiacoch pripravuje vystúpenia interpretov ako Therapy?, Ghostpoet, Fanfare Ciocarlia, We Have Band či Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Marbert Rocel

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Pulbikoval: Redakcia GREGI.NET