V máji príde do Bratislavy Juliana Hatfield a Minor Alps.

Spevákovi kapely Nada Surf Matthewovi Cawsovi, ktorý v decembri vystúpil na predvianočnom jubilejnom 50. koncerte agentúry Ore Pole, sa Bratislava tak zapáčila, že sa po necelom polroku vracia.

Tentokrát nepríde sám, ale s Julianou Hatfield a ich spoločným projektom Minor Alps. Koncert sa uskutoční 11. mája v bratislavskom Nu Spirit Clube a vstupenky naň sú od dnešného dňa k dispozícii na stránke orepole.sk a v sieti Ticketportal.

minor alps 2

Spoločné dieťa lídra Nada Surf a speváčky známej okrem iného z The Lemonheads či Blake Babies vydalo minulý rok debutový album Get There, ktorý je podľa viacerých prestížnych magazínov jedným z najvydarenejších minuloročných počinov na nezávislej scéne.

https://youtu.be/8f6ldwJBD2A

Ako píše New Musical Expres (NME), Minor Alps sú perfektným spojením dvoch legiend nezávislej scény 90. rokov, pričom výsledný počin prirovnáva NME k Bobovi Mouldovi a jeho kapele Sugar, ale najmä k spoločným skladbám The Jesus And Mary Chain a Hope Sandoval z Mazzy Star. V ďalších magazínoch sa to hemží prirovnaniami k iným legendám ako The Pixies či dokonca The Byrds.

minor alps

Prvých sto predpredajových vstupeniek je k dispozícii v cene 10 eur, po ich vypredaní sa cena zvýši na 12 eur, na mieste bude vstupné 15 eur.

Zdroj: Agentúra Ore Pole