V Hradci Králové bude tanečný festival AIR so vstupov zadarmo!

Myšlenka tanečního festivalu zdarma, která se zrodila loni v Hradci Králové, bude mít své pokračování i letos. Festivalpark v Hradci Králové, který pojme až 50.000 návštěvníků, bude ve dnech 15. a 16. srpna 2014 dějištěm prvního ročníku tanečního festivalu s názvem AIR.

Návštěvníkům nabídne kromě hlavní stage, kde vystoupí zahraniční headlineři, také šest hudebně tematických hangárů a další tři venkovní scény. Součástí moderního areálu bude také zábavní park, který již moc dobře znají návštěvníci např. Hip Hop Kempu nebo Rock for People.

„I přes velký úspěch loňského festivalu SUN, který naše agentura Festivalpark Production pořádala, jsme se vzhledem k dlouhodobým komunikačním nesrovnalostem a časovému vytížení spolupracující agentury rozhodli tuto spolupráci ukončit. Festival AIR není jen nový název, na letošním ročníku pracuje podstatně větší a profesionálnější tým. Snažíme se celou akci lépe připravit a vyvarovat nedostatků z minulého roku, takže se máte na co těšit,“ tvrdí ředitel Festivalparku Radek Maliník.

015_CoreFoto_DSC7898 copy

Připravte se na osobnosti světové EDM, které hýbou současnou scénou a patří k hlavním hvězdám nejnavštěvovanějších festivalů planety!

„Cílem je festivalový organismus tvořený desetitisíci návštěvníky, díky kterým je možné realizovat i na první pohled nereálné nápady, jakým se festival bez vstupného může zdát. My naopak věříme, že je možné vytvořit největší komunitní festival příznivců taneční hudby v ČR, možná i ve stření Evropě,“ dodává Radek Maliník.

Festivalpark nabídne návštěvníkům veškerý servis, včetně stanového městečka. Od 4.4.2014 budou v předprodejní síti Eventim k zakoupení vstupenky do kempu a VIP vstupenky, které majitelům garantují např. vstup na zastřešené luxusní VIP terasy s vlastními bary a sezením, které jsou umístěné přímo u pódia hlavní stage.

Kompletní kategorie vstupenek a jejich popis budou zveřejněny brzy. Nadále však platí, že vstup pro návštěvníky je ZDARMA.

15. – 16. srpen 2014
Hradec Králové, Festivalpark
vstup zdarma
www.airfestival.cz
www.eventim.cz
www.facebook.com/festivalair

air_festival rsz

Zdroj: LIVE61 Ltd.