V bratislavskom Nu Spirit Clube vystúpi francúzsky analógový producent Arnaud Rebotini.

Posledný septembrový víkend sa v bratislavskom Nu Spirit Clube predstaví kráľ analógových syntezátorov, producent Arnaud Rebotini. Jeho live show v sobotu 28. septembra sľubuje fantastický zvuk, pretože bude odohraná na pôvodných nástrojoch TR-808, SH-101, TR-909, TB-303, Juno 60. Čiže synťáky, bez ktorých by neexistovali štýly ako techno, house, new wave a EBM. Koncert bude podporený domácim lineupom v zložení DJ Toky, Yanko Král & Sir Bakulu.

Arnaud Rebotini, je okrem speváka skupiny Black Strobe aj človek stojaci za analógovými mašinami produkujúc autentické hudobné zážitky. V roku 2000 sa pretransformoval do polohy producenta a vydal svoj debutový pop-album „Organique“ pod pseudonymom Zend Avesta. Následne prešiel so svojimi produkciami k hlbšiemu a vážnejšiemu zvuku techna, housu a EDM, aby začal komponovať hudbu, v ktorej našiel svoju polohu. Album Music Components, ktorý už vydal pod svojim menom, bol čistou poctou klasickej filozofii techna v celej jeho podstate.

Desať starostlivo vybraných skladieb vzdávalo hold klasickým albumom od Carl Craig-a, Plastikman-a alebo Drexciya. Po nečakanom úspechu prvého albumu sa zdalo byť nevyhnuté naň naviazať, no francúzsky chameleón sa pustil do produkcie z úplne iného uhla a vydal album s názvom Someone gave me religion. Už začiatočné sekundy prvej skladby The first thirteen minutes of love napovedajú, že je to album, ktorý vás svojim nadčasovo undergroundovým zvukom zmietne zo stoličiek.

V sobotu sa okrem našlapaného zvuku môžete tešiť na extra svetelnú show podporenú šiestimi rotačnými hlavami a niekoľkými stroboskopmi.

Sobota 28.09.2013, start: 21:00
Arnaud Rebotini (FRA/live)
DJs Toky, Yanko Král & Sir Bakulu
www.fb.com/events/431850776923965/

arnaud_coverphoto_final

Zdroj: Nu Spirit