V Bratislave vystúpia Klingande, autori hitu Jubel.

Do Bratislavy v novembri zavíta houseová senzácia Klingande, autori hitu Jubel, ktorý sa až donedávna držal dlhé týždne na čele európskych singlových rebríčkov.

Klingande budú headlinermi akcie agentúry Ore Pole, ktorá sa uskutoční 8. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC).

KLGDTypo-noir

Hudba Klingande je charakteristická najmä zvukom saxofónu, ktorý sa stáva fenoménom a najnovším trendom v tanečnej hudbe a v posledných mesiacoch ovládol aj slovenské rádiá. Vystúpenie Klingande teda nebude len o škatuľkách a gramofónoch, ale aj o živom saxofóne.

Ďalšie domáce aj zahraničné mená, ktoré budú 8. novembra zdieľať pódium s Klingande, budeme zverejňovať priebežne.

klngnd

Predpredaj vstupeniek sa začína prostredníctvom www.orepole.sk vo štvrtok 17. júla, pričom postupne sa do predaja budú dostávať lístky za 15 eur (100 ks), 20 eur (200 ks) a 25 eur (zvyšok predpredaja). Na mieste, v prípade ak by sa všetky vstupenky nevypredali v predpredaji, bude cena vstupného 30 eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Ellie Goulding, Tom Odell, Garbage či Emilíana Torrini, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia britskej downtempovej ikony Bonoba, izraelského pesničkára Asafa Avidana či islandských Gus Gus.

www.orepole.sk
https://www.facebook.com/events/838030239548336

Zdroj: Agentúra Ore Pole