Už túto sobotu sa bude v Poprade konať Fun rádio Dohoda!

Štvorlístok najväčších letných „žúrov“ Fun rádio Dohoda, ktorý od prvej prázdninovej soboty prinášal do rôznych kútov Slovenska nádielku skvelej hudby, sa blíži do finále. Po Zemplínskej Šírave, Banskej Bystrici a Malackách je na rade štvrtá zastávka – Poprad.

Známi slovenskí interpreti, ktorí sa spolu s moderátormi Marcelom a Juniorom dosiaľ postarali o výbornú atmosféru, to rozbalia aj túto sobotu pri Aqua City Poprad. Návštevníci sa môžu tešiť na Richarda Müllera, AMO Band či Mariána Čekovského. Na svoje si prídu aj fanúšikovia Zuzany Smatanovej, prešovskej skupiny Heľenine oči a rapera Majka Spirita. O tanečné finále sa postará DJ Milan Lieskovsky a DJ Carlo.

Práve na Fun rádio Dohode v Poprade bude DJ Milan Lieskovsky natáčať videoklip k skladbe Dirty Bam, ktorá je už štvrtým singlom z jeho druhého albumu Genesis. Klip by mal zobrazovať poriadne rozbehnutú párty, a preto budú jeho súčasťou aj návštevníci najväčšieho letného žúru v Poprade.

Dj Milan Lieskovsky – Dirty Bam (audio)

Vďaka minuloročnej rekordnej návštevnosti bude mať Fun rádio Dohoda samostatný areál oddelený od Aqua City Poprad. Ten bude rozšírený a pódium bude kvôli komfortu a bezpečnosti umiestnené oproti budove Aqua City. Kúpaniachtiví návštevníci si však budú mocť odskočiť do vonkajších, ale aj vnútorných bazénov areálu. Podujatie tiež vychádza v ústrety mladým rodinám – deti s výškou do 130 centimetrov budú mať v sprievode rodičov vstup zdarma.

Viac informácií nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda.

Zdroj: Fun rádio