Už tento víkend proběhne očekávaný The Renegade Festival.

Jeden z mála českých festivalů tohoto léta proběhne už tento víkend pod názvem The Renegade Festival v Mlékojedech u Neratovic. Organizátoři největšího drum & bassového festivalu Let It Roll museli letošní edici přesunout na léto 2021 a pro toto léto přišli s novým konceptem denního festivalu. Ten se uskuteční o víkendu původně plánovaného Let It Rollu, tedy tento víkend 31. 7. – 1. 8. v oblíbené letní lokaci Beach Parku v Mlékojedech.

Na základě vládních omezení šlo do prodeje pouze 1000 vstupenek, které si fanoušci z celé Evropy velmi rychle rozebrali. Mezi taháky hlavního denního programu patří světově známí producenti Netsky, Camo&Krooked či Koven. V nočních hodinách pak festival pokračuje afterparty ve vnitřních prostorách. Během celého víkendu na festivalu vystoupí desítky zahraničních i tuzemských DJů a producentů.

Beach Park Mlékojedy se nachází uprostřed přírodního areálu a skrývá v sobě písčitou pláž a jezero ke koupání, které se na dva dny a dvě noci promění v útočiště fanoušků drum & bassové hudby.  Tradičně se návštěvníci mohou těšit na jedinečný stage design a audiovizuální zážitek, který jim Let It Roll pravidelně přináší.

Návštěvníky čeká nejen hudební, ale i bohatý doprovodný program vč. denních aktivit, silent disca a už zavedené hudební konference Beats Evolution Conference, na které vystoupí někteří z vystupujících producentů a zástupců z hudební branže. Hlavní témata se budou točit právě ohledně koronavirové krize a jejího dopadu na hudební průmysl.

Přesný časový lineup a detailní informace k programu, organizaci i zdravotním COVID pravidlům jsou k dispozici na webových stránkách festivalu.

Akce je realizována s podporou projektu Kudyznudy.cz a #světovéČesko.

Zdroj: LiR