“Už nie sme pár!” Slovenská speváčka NIA zanechala v novej piesni drsný odkaz. Komu patrí?“

NIA je miláčikom sociálnych sietí nielen kvôli vtipným videám so známym youtuberom a spevákom Matejom Zrebným, ale svojim neskutočným hlasovým prejavom si podmaňuje postupne aj hudobnú scénu. Tentokrát vydáva emotívnu skladbu „Nechám ísť“, ktorú však prekvapivo nevenovala svojmu internetovému partnerovi!

V umeleckom svete nie je NIA neznámym menom, práve naopak. Spolu so svojim  priateľom Fillipianom pôsobia v hudobnej sfére už vyše 7 rokov. Fillipian ako jeden  z najvyhľadávanejších producentov spravil za posledné roky skladby pre umelcov, ktoré  sa stali hitmi a dominovali v trendoch, Nia zasa okrem svojej tvorby písala texty rôznym ženským  interpretkám, hlasovo mentorovala spevákov a bola niektorým aj skladateľkou. No okrem skvelej hudby, ktorú spolu so svojim priateľom produkujú, má virálne hudobné videá na tik toku, kde práve v úlohe priateľa figuruje známy komik, youtuber a spevák – Matej Zrebný. Preto v klipe z produkcie od Pierre Lexis to vyznie ako keby sa speváčka lúčila práve s ním. Ale komu v skutočnosti patrí táto precítená a emotívna skladba?

 „Tento song som napísala, keď som mala 14 rokov, vtedy som mala ťažké obdobie a dodnes na neho nespomínam v dobrom, preto aj tak  dlho trvalo kým som túto skladbu dala von. Ale chcela som sa rozlúčiť s týmto obdobím a nechať ho ísť. Nakoniec som do toho songu nejako dospela a som si uvedomila, že musím to dať von. Počas celého procesu ako vydávam túto skladbu sa opäť diali zvláštne veci, a práve teraz som si uvedomila, aká je pre mňa výnimočná.  Je to v podstate moja prvá pesnička, keďže som si ju zložila sama, hudbu aj text. Len teraz ju ešte doťukol Fillipian. Videoklip aj samotný text je venovaný všetkým, ktorí pocítili stratu, či už blízkeho alebo stratu v zmysle rozchodu, či nezhody s kamarátmi. Verím, že sa v tom nájde každý, kto teraz potrebuje podržať, podporiť,  uzavrieť to v sebe a odraziť sa ďalej“, vysvetľuje hĺbku skladby NIA.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/niathebaby/ 
Stream: https://rukahore.ffm.to/necham_ist
TikTok: https://www.tiktok.com/@niathebabyy?is_from_webapp=1&sender_device=pc 

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Foto: NIA