Už mi láska nie je dvadsať …

Namažte si pod koleny, další vydatný večírek v Mersey se chystá tento pátek! Jak název samotný napovídá, jedná se o oslavu narozenin. Svá životní jubilea oslaví Petr a Lucie, nikoli však románoví hrdinové Romaina Rollanda, ale osobnosti brnìnských klubových vod.

Jako speciální host se představí pionýr hudebního stylu electro v Česku Aleš Gehringer neboli DJ Orbith, který patří mezi stálice česko-slovenské taneční scény už od roku 1999. Je jedním z nejvytíženìjších českých DJs, každý víkend pilnì obrážející kluby po celé ČR i na Slovensku. Z jeho producentských počinù zmiňme EP Videolover s remixem od Christophera Justa vydané na Acapulco Records a Phantom, které vzniklo ve spolupráci s Michalem Poliakem a vyšlo na Qrime Records.

Doplní ho parta „mladých a neklidných“ zástupcù nové generace DJs: stylovì nezaškatulkovatelný Svitavák Joshek, který si zahrál na řadì velkých českých festivalù jako Summer of Love či Semtex Culture, Alyaz, jehož djské začátky jsou spojené především s klasickým hip hopem a který v současnosti hraje především dubstep (znalcùm se jistì vybaví kompilace „Dj Alyaz presents Drops“ vydaná v červnu 2011 pod značkami BiggBoss a HeldenKëllerz) a formace Electronic Bitches, zkušení matadoři electrocymbalu, jejichž sety jsou charakteristické velkou dávkou improvizace a atmosférou tak hustou, až vlhne plac.

Čekají vás po celou noc akční drinky a také pùlnoční překvapení. Přijďte připít oslavencùm na zdraví! Vstupné pro potvrzené na fb 30,-, ostatní 60,-

Už mi lásko není dvacet…
30.3.2012 od 21,30 Klub Mersey, Minská 15, Brno
DJs: Orbith, Joshek, Alyaz, Electronic Bitches
https://www.facebook.com/events/310275552362044/

A1

Zdroj: Mersey
Publikoval: Redakcia GREGI.NET