UV Meduza Sensation in White: 11. júna v Nitrianskej Ibize!

Ibiza Club Velký Lapáš si pripravil obrovskú chuťovku pre svojich návštevníkov. Výber djs na tento event je skutočne luxusný. Už 11. júna sa v priestorch clubu predstavia Djane Patricia z clubu 7.Nebe Brno /Houseimport Booking/ a exkluzívny hosť priamo z Mallorky Angel Gonzales /Esp./.

Supportovať týmto ,,hviezdam,, nebude nik iný ako další členovia Houseimport Bookingu Gabriel Progressium /CZ-SK/ ,ktorý vystúpi výnimočne pre tento event s majstrom saxofonu Fazula On Sax /TN-Bulwa Brothers Crew/ a Marko G z Nového Mesta Nad Váhom.

Go-go dancers v tématických kostýmoch a upravený vzhľad clubu pre túto príležitosť sú samozrejmosťou. Výška vstupného na tento event je obmedzená časovo a to nasledovne : do 22:30 2 eur , 22:30 – 00:00 2,50 eur a po polnoci 3 eurá. Štartujeme už o 21vej.

ANGEL GONZALEZ (AUDECKS RECORDS) – Angel Gonzalez je rodákom z Alicante, no svoju dj-skú kariéru začal v roku 1995 v Palma de Mallorca, brázdiac kluby ako Clan a Satelite. Počas týchto rokov sa jeho štýl pohyboval v medziach deep house, garage, tribal. V roku 1998 Angel dostáva do klubu Foguero Club, kde začína hrávať popri popredných djs z baleárskych ostrovov. V rovnakom čase začína svoju rezidentúru v klube G Planet, kde si za nasledujúce dva roky vytvára svoj jedinečný houseový štýl. Práve toto obdobie možno nazvať obdobím, kedy Angel dozrel ako DJ. Rovnako vydáva kompiláciu pod menom klubu. V roku 1999 začína spolupracovať s Angelom Costa a spoločne organizujú event s názvom Plato, ktorý patril svojho času k najvýraznejším eventom na ostrove. Postupom času sa v Angelovi prebúdza experimentátorský duch a začína kombinovať house a iné štýly, hlavne techno. Napriek kritikám niektorých ľudí, začína Angel preferovať techno a stal sa popri Angelovi Costa jedným z jeho hlavných zástupcov na ostrove. Ich spoločné sety rezonujú v pamäti mnohých promotérov a clubberov dodnes. V roku 2003 bol otvorený prvý čisto techno club Modular, kde Angel dostáva možnosť hrať popri djoch ako Adam Beyer, Ben Sims, Chris Liebing, Chris Liberator, Danilo Vigorito, Fumiya Tanaka, Gayle San, James Ruskin, Sweet & Candy, Joel Mull, Kazu Kimura, Marco Bailey, Marco Carola, Marco Nastic, Marco Remus. Mark Williams, Mark Broom, Misstress Barbara, Richie Hawtin, Sebastián Kramer, Oliver Ho, Paul Mac, Dave Clarke, Tigerskin, Pounding Grooves, Oscar Mulero, Pet Duo, Alexander Kowalski, Robert Natus, Rush, Technasia, Tony Verdi, Speedy J, Umek, Valentino Kanzyani, etc. V súčasnosti je Angel rezidentom klubu “Gothic”, kde pokračuje vo svojej kariére, hráva s najlepšími techno djmi medzinárodnej elektronickej scény. Napriek tomu, že je stále vnímaný výlučne ako techno dj, rád obohacuje svoje sety o prvky minimal techna a vytvára tak hybrid medzi elektronickým zvukom, hypnotizujúcimi melódiami a tvrdými basmi. V Ibiza klube sa Angel predstaví exkluzívne v house, elektro house, progressive sete.

     
O dianie na tanečnej scéne sa DJane Patricia aktívne zaujíma od roku 2001, kedy si kúpila svoje prvé dosky a začala usilovne trénovať s gramofónmy. Už o rok neskôr sa jej naskytla príležitosť spolupracovať s promotérom jednej z najväčších klubových akcií v Znojme. Ten si pozýval na svoje akcie DJs ako Kaisersoze, Jerry, Lucca, Dave Navarro a pod, od ktorých mala možnosť sa mnohé priučiť a zároveň jej dodali chuť pokračovať v začatej kariére DJane. Pri tomto hraní získala nutná ponaučenie a chuť na sebe naďalej pracovať. Tiež zistila, ktorý hudobný štýl jej najviac vyhovuje – bolo ním techno. V roku 2003 už mala dosť skúseností na to, aby prekonala hranice rodného mesta a hrala po celej Českej republike. Po zoznámení s DJ, promotér a producentom 32nd May prestúpila pod jeho bookingovou agentúru Maybe production. Hrala na niekoľkých pokračovaniach najväčšej klubovej noci v ČR nazvanej May Bee. Jej vývoj naberá ten správny smer aj vďaka spolupráci s DJs ako ako Dave Fish, Radan Mach, Marthen, Jerry alebo Kaisersoze. Tí boli jej veľkou oporou a motiváciou. V roku 2006 sa začala naplno venovať modelingu, ale túžba hrať bola silnejšia, a tak sa čoskoro vrátila späť za gramofóny. Táto pauza a „nový štart“ prispel k tomu, že do svojho record bagu pribrala ďalší hudobný štýl – trance.V roku 2007 dostala ponuku na rezidenciu klubu 7nebe v Brne. V roku 2007 začala hrať z cd playerov a pridala opet ďalšie štýly napr progressive, techminimal, electro-house, techtrance. Začiatkom roka 2009 sa začala zaujímať o produkciu. Zatiaľ to bola len teória a poznávanie sa s určitými vecami. Diky dobrému a mladému producentovi Iary D sa zoznámila bližšie s programom FlStudio a začala spolupracovať na pár trackoch.

UV Medzua

Zdroj: Progressium
Publikoval: Redakcia GREGI.NET