ÚSTECKÝ MAJÁLES a KOLLERFEST se přesouvají!

Prohlášení Kollerfest:

Vzhledem k situaci způsobené koronavirem, nařízením vlády a nepředvídatelností vývoje jsme nuceni přesunout akci Kollerfest na rok 2021. Z důvodu vytíženosti všech účinkujících v termínech vhodných pro přesun v rámci tohoto roku, vytíženosti kempu Vranovská pláž, nemožnosti adekvátní propagace a dalších okolností jsme nuceni stanovit náhradní termín Kollerfestu na květen 2021. Přesný termín aktuálně řešíme. Lístky zůstávají v platnosti pro náhradní termín, který brzy oznámíme.

Jelikož si vážíme vaší přízně a chceme, abyste si užili skvělé kapely a výjimečnou festivalovou atmosféru v kempu Vranovská pláž již tento rok, nabízíme vám následující jedinečnou možnost: Se vstupenkou na Kollerfest máte slevu ve výši ceny vaší vstupenky na akci Přehrady fest – Vranov, který je naší partnerskou akcí a koná se na stejném místě 31. 7. – 1. 8. 2020 (prehradyfest.cz).

Pokud chcete tuto možnost využít, pište na xticket@xticket.cz. Brzy se vám ozveme s dalšími informacemi. 

Prohlášení Ústecký Majáles:

Vzhledem k situaci způsobené koronavirem, nařízením vlády a nepředvídatelností dalšího vývoje jsme nuceni přesunout akci Ústecký majáles. Z důvodu vytíženosti účinkujících v termínech vhodných pro přesun v rámci tohoto roku, nestabilní situace a dalších okolností stanovujeme náhradní termín Ústeckého Majálesu až na rok 2021. Nový termín je 24. 4. 2021. Lístky zůstávají v platnosti pro výše uvedený náhradní termín.

Jelikož si vážíme vaší přízně a chceme, abyste si užili skvělé kapely a výjimečnou atmosféru již tento rok, nabízíme vám následující jedinečnou možnost: Se vstupenkou na Ústecký Majáles máte vstup zdarma na jednu z našich partnerských akcí. Nejsou to akce ledajaké. Jedná se o tyto festivaly:

26.–27. 6. 2020 – Jatka fest, Pacov (www.jatkafest.cz)
31. 7. – 1. 8. 2020 – Přehrady fest, Vranov (prehradyfest.cz)
7.–8. 8. 2020 – Přehrady fest, Seč (prehradyfest.cz)
21.–22. 8. 2020 – Jízdárna fest, Rychnov nad Kněžnou (www.jizdarnafest.cz)

Pokud chcete tuto možnost využít a jeden z fesťáků navštívit, pište na xticket@xticket.cz. V nejbližší možné době se vám ozveme s dalšími informacemi. POZOR! Volná vstupenka je nepřenosná!

Pevně věříme, že některý z termínů zapadne do vašich prázdninových plánů a že se letos přece jen potkáme!

Díky moc za pochopení a za přízeň.

Zdroj: TS