Úspešný svetový muzikál MAMMA MIA! v českej verzii bude mať premiéru na Slovensku už v júni.

MAMMA MIA! Jeden z najúspešnejších svetových muzikálov, inšpirovaný jedinečnými hitmi skupiny ABBA sa v českej verzii predstaví prvýkrát na Slovensku 10.6.2017 v dvoch predstaveniach na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Veľké hity autorskej dvojice Benny Andersson a Björn Ulvaeus  – Super Trouper, Chiquitita, Money Money Money, The Winner Takes It All, I Have A Dream, Our Last Summer, Dancing Queen a Mamma Mia a ďalšie, v českom znení s textami Adama Nováka, v réžii Antonína Procházku na veľkolepej scéne so živým orchestrom rozohrá a zaspieva a hviezdne obsadenie: Helena Vondráčková, Jiří Langmajer, Adéla Gondíková, Pavel Vítek, Hana Holišová, Hana Křížková, Bronislav Kotiš, Petr Kolář, Pavel Vítek, Jitka Asterová, Jaroslava Kretschmerová, Roman Vojtek, Tomáš Smička, Petra Vraspírová, Tomáš Trapl, Michael Foret, Olga Lounová, Petr Kotvald, Michaela Nosková, Kateřina Klausová, Ivana Korolová a ďalší. 

Muzikál MAMMA MIA! je doslova fenoménom. Premiéru mal v apríli 1999 v Londýne a hneď sa stal diváckym hitom. Bol uvedený vo viac ako 270 mestách po celom svete, videlo ho 54 miliónov divákov a zarobil viac ako 2 miliardy dolárov. Veľký úspech mala aj filmová verzia z roku 2008, v ktorej hrali najväčšie filmové hviezdy Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Amanda Seyfried, či Julie Walters.

Príbeh muzikálu MAMMA MIA! sa odohráva na malom gréckom ostrove. V predvečer svojej svadby pozve Sophia troch mužov, ktorí sa pred rokmi objavili v živote jej matky Donny. Každý z nich by mohol byť jej otcom. Toto nečakané stretnutie vyústi v nejednu komickú situáciu… MAMMA MIA! je o odvahe realizovať svoje sny o láske, priateľstve, rodine a o význame minulosti pre šťastie do budúcnosti.

Vypredané predstavenia muzikálu MAMMA MIA! si v Čechách spolu s hviezdnym obsadením najlepších českých muzikálových spevákov zaspievalo viac ako 270.000 divákov a kritici ho ocenili nomináciou na cenu Thálie.

Po úspešnom účinkovaní v  Českej republike sa MAMMA MIA! v českej verzii konečne predstaví v dvoch exkluzívnych predstaveniach 10.6.2017 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave aj slovenskému publiku. 

Vstupenky už v predaji v sieti Ticketportal a Ticket Art 

Ticketportal SK – https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=12108
Ticket Art SK – https://www.ticket-art.sk/muzikaly/mamma-mia-bratislava-12573/
Aktualizované info na: www.mammamiamuzikal.sk 

Zdroj: pro:messa