Úspěšný slovenský zpěvák Juraj Hnilica vydal nový videoklip a vyjíždí na turné.

Sympatický a věčně pozitivní slovenský zpěvák Juraj Hnilica usedl v předloňském ročníku soutěže Česko Slovensko má talent 2015 za klavír a představil svou autorskou písničku Aká si krásná, jejíž refrénem „Milujem našu Zem“ si získal srdce mnoha lidí v celém Česku i Slovensku. Nedávno vydal po roce nový klip a při jeho příležitosti vyjíždí na turné.

Tehdy Juraje Hnilicu poslala zpěvačka Lucie Bílá z castingu rovnou do finále, kde skončil na třetím místě. Juraj věděl, že se tato šance nebude opakovat a tak nezahálel. Ihned po soutěži uspořádal úspěšné turné po šesti slovenských i českých městech a pro velký úspěch si to v dubnu letošního roku zopakoval na Slovensku, kde uspořádal dalších osm koncertů. 

Od talentové soutěže se mu podstatně změnil život a začal hrát, mimo své tour, množství dalších koncertů v rámci České i Slovenské republiky. Nezapomněl však na jednu z nejdůležitějších věcí a hodnot v životě – na rodinu! A právě té věnoval svůj první singl Každé ráno z připravovaného alba, které plánuje vydat na začátku podzimu 2017. 

„Tú pesničku som zložil, keď sa mi narodila dcérka. Bol som priamo pri pôrode a všetko, čo sa mi v ten okamih udialo, mi zmenilo celý život a upratali sa mi hodnoty. Je to ten najkrajší okamih, aký som zažil. Každému mužovi odporúčam, aby pri pôrode bol. Moc ďakujem za najkrajší dar, ktorý som dostal od svojej Lucky. Pesnička pre to vychádza na druhé narodeniny mojej dcérky Alžbetky,“ řekl empatický a vždy pozitivně naladěný Juraj Hnilica. 

K písni martinský zpěvák natočil i videoklip, který se natáčel v Praze pod režisérskou taktovkou Marka Matouška. Scénky rodiny ztvárnili mladí talentovaní herci Petr Brezáni, Kateřina Jačková a Viktoria Rybová.

„Celé natáčanie bolo pre mňa magické. Veľa symbolov mi hovorilo, že som na správnom mieste a so správnymi ľudmi. Celý štáb bol skvelý a taktiež priestor, kde sme nahrávali moje scénky divadlo Kolowrat mi energicky moc sadlo. Pre mňa to bol krásny čas strávený v krásnom meste. Som šťastný a moc ďakujem Marekovi za skvelý výsledok. Presne vedel, ako si klip predstavujem a to som mu ani nemusel veľa hovoriť. Nie nadarmo sa hovorí, že v jednoduchosti je krása,“ pochvaluje si Hnilica.

Na nový videoklip Juraje Hnilici k písničce Každé ráno se můžete podívat zde:

Při příležitosti vydání nového singlu „Každé ráno“ se Juraj rozhodl uspořádat mini turné po čtyřech českých a slovenských městech, kde jak sám říká, předvede svému publiku konečně show, jakou má nejraději – bláznivé rockové provedení jeho skladeb podpořené saxofónem a smyčci plné emocí.

Mimo jiné výborné muzikanty můžete v jeho kapele vidět a slyšet také legendárního muzikanta Ivana Válka, jednoho ze dvou zakládajících členů slovenské legendární kapely Team!

20. 1. 2017 – KOŠICE, Kulturpark
21. 1. 2017 – BRATISLAVA, V-Klub
22. 1. 2017 – PRAHA, Nová Chmelnice
23. 1. 2017 – BRNO, Semillaso

Zdroj: NetwIN production