ÚSPECH aký Slovensko ešte nemalo! Tanečník NORO GROFČÍK bude reprezentovať Slovensko na svetovej súťaži WORLD of DANCE v Kalifornii!

Tanečník, choreograf a niekoľkonásobný majster sveta v street dance Norbert „NORO“ Grofčík bude opäť reprezentovať Slovensko a to rovno v najväčšej tanečnej súťaži World Of Dance v U.S.A. Takýto úspech sa doposiaľ nepodarilo dosiahnuť žiadnemu slovenskému tanečníkovi.

„Pre mňa ako tanečníka je WOD úplnou top súťažou vo svete. Už od mojich tanečných začiatkov som sa veľmi rád pozeral na YOUTUBE videá kde som s úžasom sledoval týchto tanečníkov! Bol to môj sen sa tam raz dostať a zažiť ten pocit stáť na tom pódiu!“ (s nadšením dodáva Noro)

Začalo to osobnou pozvánkou od porotcu WOD POLAND – Andiho Murra na WOD ALBANIA, ktorú sám organizoval. Noro túto príležitosť využil a o mesiac neskôr už súťažil na WOD Albánsko, kde sa mu celú kategóriu podarilo zvíťaziť. Stalo sa tak prvýkrát v histórii slovenských tanečníkov vôbec. Na základe toho sa kvalifikoval na svetové finále WOD v Kalifornii, ktoré sa bude konať už o pár dní od 11.-14. augusta 2023.

„Som neskutočne vďačný za to, že práve ja bude môcť reprezentovať našu krajinu na tomto svetovom finále. Nedávno som síce dostal informáciu, že sólo kategórie sa nakoniec na svetovom finále nebudú otvárať súťažne, no dali mi ponuku na základe mojich referencií robiť showcase / vystúpenie na tomto svetovom finále. Čo je pre mňa ešte väčšia pocta aj takouto formou reprezentovať našu krajinu!“ (spomína Noro)

Tanečník a choreograf Noro Grofčík má na svojom konte množstvo ocenení. Okrem toho, že je 5-násobný majster sveta, je aj zakladateľom tanečnej školy N DANCE COMPANY.

Viac o jeho úspechoch a hlavne o najbližšej reprezentácii Slovenska sa dozviete na jeho webových stránkach: www.ndance.sk

Instagram: @norogrofcik, @ndancecompany_official

TS pripravila: Andrea Turčina, ALL ABOUT MUSIC, s. r. o.