Urban Sound – B-Day Madbas!

Leto sa nám skončilo a sním aj prázdniny či posledný elektronicky open air žúr. Je tu september  a návrat ku klubovej scéne.

No a na svetlo sveta prichádza projekt so správou pre poslucháčov polámaných beatov, zvyknutých na poriadnu dávku basov a z chuťou pariť na neuveriteľnej žúrke v štýle DRUM N BASS.

Projekt  polifunkčný komplex Urban Spot (Byvale kino Hviezda v Banskej Bystrici) v spolupráci s agentúrou electronicmusic.sk vám prináša party ktorá v týchto končinách už dlho nebola. 21.09.2012 čo je piatok o 21:00 hod v priestoroch Urban Spotu sa rozpúta neuveriteľná sveteľná show s legendou slovenskej drum and bassovej scény. Prostredie klubu pripomína graffity park doplnený U-Rampou.. Prekvapí vás 3x BAR, sveteľný park nevydaných rozmerov a samozrejme kvalitný zvuk zabezpečený profesionálnou technikou. Príď do 23:00 a dostaneš Welcome Drink RED BULL.

Bývala Hviezda Banskej Bystrici opäť zažiari a roztrasie svoje múry. V piatok 21. Jednoznačne. Drum and Bass , Dubstep a znova Drum and Bass iba na Skuteckého ulici oproti Databanka reality. Ako Headliner tejto akcie sa vám predstavy Bratislavsky  DJ a producent  L Plus z Technique recordings. Ktorý  sa môže pýšiť  titulmi najlepší producent, ktorý vytvoril najlepší track, ktorý hráva ako tretí najlepší DJ na Slovensku. Momentálne valcuje svojim najaktuálnejším albumom Amazing EP ktorý budete môcť počuť. Viac info o tomto pánovi na: https://www.myspace.com/lplus | https://www.facebook.com/lplus | https://www.techniquerecordings.co.uk/artists/l-plus-2/

Večer nám spríjemní aj hosť z Trenčína DJ a promotér Wychitavacs (Breaks.sk) o ktorom nájdete viac info na: www.wychitawacs.com | www.wychitawacs.dnb.sk | www.facebook.com/wychitawacs

No a o zbytok večera sa nám postarajú DJi:

Madbas zo Zvolena člen Electronicmusic.sk  ktorý sa predstavy zo svojim Mad birthday setom.
https://www.electronicmusic.sk/sk/dj-a-producenti/profily/27-dj-madbas
https://www.facebook.com/pages/MadbaS/202888789768888?ref=ts

MsT zo Zvolena člen Drop the heavy beats a Spiral.sk
https://www.facebook.com/pages/Drop-The-Heavy-Beatz/315822221794313

Soundsspeech z Brezna člen Drop the heavy beats
https://www.dnb.sk/artist/SOUNDS_SPEECH/
https://soundcloud.com/sounds-speech

Takže neváhaj a rob hviezdičku v kalendári.

Welcome drink: do 23:00 Free RED BULL energia pre teba!!!

Chystáš sa na túto party??? Potvrďte vašu účasť na Facebooku tu: https://www.facebook.com/events/263715440398555/

Zdroj: Urban Sound