Unikátny ARMIN TRAIN roztočí zábavu v rýchlosti 160 km/h.

Letnú sezónu na Zlatých pieskoch otvorí päťnásobný najlepší svetový DJ Holanďan Armin van Buuren. Ako headliner Only Open Air Festivalu sa v Bratislave predstaví 29. júna a spoločnosť mu budú robiť známe značky ako Sander Kleinenberg, Ashley Wallbridge, Blake Jarrrell, Jerome Isma-ae, Barnes Heatcliff, Sterbinsky, či Phillpp Straub.

Festivalové brány sa otvoria na poludnie v sobotu, ale komu by sa nabitý line up málil, môže do rozbehnutého vlaku naskočiť už od piatku. V tomto prípade nejde o žiadnu slovnú hračku, ale o unikátny projekt. Prítomnosť charizmatického tranceového kráľa v Bratislave sa totiž rozhodla podporiť aj súkromná železničná spoločnosť Transport line Czechia, a. s., ktorá z Prahy vyšle súpravu s názvom ARMIN TRAIN. „Tento výnimočný projekt vznikol exkluzívne pre náš festival Only Open Air. Fanúšikovia Armina budú môcť nastúpiť v Prahe Smíchove a my ich dovezieme až na Zlaté piesky. Čakajú ich teda dva dni absolútnej zábavy bez toho, aby museli riešiť hotel, dopravu, či iné podobné detaily,“ zdôraznil Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Spolu 540 pasažierov sa môže tešiť na nezabudnuteľný zážitok, pretože kým vlaková súprava bude frčať rýchlosťou 160 km/h, vo VIP vagóne vygradujú zábavu Michal Burian, Martin Gredner, Djane Lady A, Djane Enni, Martez Ortega a Tony Angelo. „Bonusom bude party vo vyhlásenom Magic Clube Kryzanowice. Dôležité je ešte povedať, že cestujúci sa budú môcť do vlaku kedykoľvek vrátiť, čo im bez ohľadu na ostaných umožnia stewardi. Vlak bude stáť cca 500 metrov od miesta akcie, teda každý má garantovaný maximálny komfort,“ dodal Ľ. Virág.

Program a doby odjazdov z jednotlivých miest: pristavenie súpravy v Prahe Smíchove a zahájenie programu o 18:00 hod., odjazd z Prahy Smíchova  28.6.2013 o 19:30 hod., odjazd z Pardubíc 28.6.2013 o 21:00 hod., odjazd z Olomouca 28.6.2013 o 22:30 hod., odjazd z Ostravy Stodolní 28.6.2013 o 23:45 hod., príjazd do Kryzanowic 29.6.2013 o 0:30 hod., odjazd z Kryzanowic 29.6.2013 o 7:00 hod., príjazd do Bratislavy Vajnor 29.6.2013 o 12:00 (500 m od Zlatých pieskov), odjazd z Bratislavy Vajnor 30.6.2013 o 7:00 hod.

Vstupenky na Armin Train si môžete zakúpiť v sieti SAZKA TICKET. V cene je zahrnuté dopravné súkromným vlakom na Only Open Air Bratislava s koncertom  Armina van Buurena, vstup na festival, vstup do klubu v rámci piatkového programu s ďalšími setmi DJ-ov z vlaku, základné občerstvenie (káva, čaj, voda, základný catering a pod.), ubytovanie v lôžkových a lehátkových vozoch, sociálne zázemie. Tešiť sa môžete na luxusnú dámsku obsluhu v party vozňoch, svetelné efekty a coctail bary.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.