Underdogz: Sme psanci, čo víťazia!

Brazílie je novou kolébkou HardTechna.  A my jsme vyzpovídali její nadané děti – Underdogz. Předvoj velkého rozhovoru s mladými, zato velkými umělci na Hardtechno scéně. Nejdrsnější hardtechno LIVE projekt přijíždí na Apokalypsu Mayan Code!

Prozraďte, proč zrovna jméno Underdogz?
Nejprve jsme měli velké množství nápadů na různě dobrá i špatná jména. Potom jsme vymazali nejhorší z nich a zeptali se kamarádů a rodiny na jejich názor. Underdogz byl vybrán proto, jak zní a vyjadřuje psance, který se stane nečekaným vítězem.

Underdogz je mladý projekt, máte za sebou už ale hodně vystoupení. Hraje se vám lépe na halových akcích nebo open air festivalech?
Neděláme rozdíly mezi festivaly a halovými akcemi, co nás nejvíce ovlivňuje je technické zázemí daných akcí ať už na festivalech, v halách, či klubech. A pak naše vlastní pocity při vystoupení.

Dá se v dnešní době živit HT hudbou, nebo máte i civilní povolání?
Je to možné. Pracujeme jen s hudbou různými způsoby, nejvíce času pak s technem a hardtechnem. Vedle toho z našeho labelu produkujeme vlastní hudební spoty, hudební doprovod pro divadlo, tracky pro after videa, děláme video upoutávky a přednášky hudebním produkcím o hudební teorii.

Určitě máte chvíle, kdy máte HT přes hlavu. Jak odpočíváte?
Rodina, přátelé, a vhodný hudební styl pro každou příležitost dokáže dělat s člověkem divy.

Jaký sen má Underdogz? Čeho byste chtěli dosáhnout?
Nepřestáváme snít o vysokém umístění na uměleckém nebi. :-)

Rozhovor připravil CZ/Eilonwy

Zdroj: Apokalypsa