Unbeat part three: 2. marca v Empire clube!

Po ďalších troch mesiacoch prichádza do bratislavského Empire Clubu už tretia edícia Trance klubovky ktorá nesie názov UNBEATEN. Line up si opäť slubuje od tejto párty veľa, tak si ho poďme predstaviť.

Druhého marca sa na tretej edícii opäť predstaví MARTIN MICHNIAK avšak tentoraz sa za decky postaví spolu so svojim parťákom JOHNNY DA FOXOM, ktorý spolu tvoria duo zvané SOUNDVISION. Vidieť ich spolu ste mohli napríklad v Trnave na akcii Trance Classics. Ich spoločné vystúpenia sú vždy plné energie a emocií, a práve preto by ste si ich spoločné účinkovanie nemali nechať ujsť.

Soundvision

Druhým headlinerom UNBEATEN Party je hlavne pre zástancov tvrdších žánrov určite veľmi známy, je to jeden z najznámejších hardstyle DJ´s na Slovensku, menom KIZZAH. Kizzah okrem láske k hardstylu neskrýva aj lásku k pomalšiemu trancu, a preto nám potvrdil že sa Vám návštevnikom UNBEATEN Party predstaví v nadupanom Tech až Hard Trancovom sete.

Kizzah

Druhého marca sa Vám predstaví aj dvojica mladých rezidentov našej párty, JURAJ GLONEC a MARTIN SANDTNER. Okrem noci naplnenej skvelou hudbou Vás bude čakať v Empire Clube aj množstvo rôznych vychytávok.


UNBEATEN Part Three
SOUNDVISION
KIZZAH
JURAJ GLONEC
MARTIN SANDTNER
2.3.2012
21:00
Vstup : 3 Eurá

Unbeaten

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET