Ty Nikdy BeatDown prinesie do Klubu Dole olomouckú partu Oooh!

Ďalšia beatová noc pod taktovou vydavateľstva Ty Nikdy bude v znamení funku a groovy setov olomouckej party Oooh! Večer v piatok 16. mája roztočí najnovší prírastok labelu DTonate. V Klube Dole sa predstavia aj jeho kolegovia Pauser & Gasta.

DTonate – je producent, ktorý je vždy skrátka o krok pred ostatnými. Už viac ako desať rokov zásobuje české i slovenské uši originálnou produkciou žánrovo sa pohybujúcou na pomedzí hip hopu, neosoulu a funku. Momentálne pripravuje producentský sólo album, ktorý vyjde pod Ty Nikdy v tomto roku. Na konte má niekoľko albumov vydaných pod svojim, dnes už nefungujúcim, labelom Blind Deaf, mnoho spoluprác s domácimi i zahraničnými rappermi a spevákmi a je tiež súčasťou projektu Oooh. Tohto roku sa zúčastnil RBMA Bass Campu v bratislavskej Cvernovke.

Pauser – je DJ, grafik, dizajnér a writer, ktorý je na českej graffiti scéne už viac ako desať rokov. ako DJ sa na akciách stará o funky atmosféru, boogie, modern soul, electro-funk a groov z 80. rokov. Pôsobil pod labelom Blind Deaf a je členom itunes podcastu Oooh.cz.

Gasta – je olomoucky DJ, ktorý sa za gramofónmi objavuje už veľmi dlhú dobu. jeho hranie je nápadité, plnú rôznych trikov a nebojí sa skombinovať niekoľko hudobných štýlov dohromady. v jeho repertoári nájdete breakbeat, funky alebo rap.

Ako predkrm si fanúšikovia môžu pred samotným Ty Nikdy BeatDown stiahnúť ich podcasty na oooh.cz – či už Pauserove výborné Afterhours mixy, alebo DTonatov úspešný So Delicious podcast či Gastov Funkoholic’s lunch.

16. 5. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
Event: www.fb.com/events/275859655928321

PLAGAT_Ty Nikdy BeatDown_maj 2014 web

Zdroj: klub Dole