Twisted s veselými koledníkmi už zajtra!

Party Twisted v bratislavskej Radosti ide ukončiť svoje tohtoročné pôsobenie v prudko vianočnom štýle. Posledný krát v tomto roku si sadneme za sviatočný mixpult, dáme si niečo dobré a zahráme si naše obľúbené hudobné piesne. Nebude chýbať ani čečinka a pečivko.

Vo štvrtok o deviatej večer prídu do Radosti aj koledníci a zahrajú nejaký ten house, minimal, electro a aj dajaký beat pri tom možno zlomia. Ako bude noc pokračovať budú stále veselší a spolu s nimi môžete byť veselí aj vy! Stačí sa nechať uniesť kúzlom Vianoc a vychutnať poslednú akciu v bratislavskej Radosti pred Vianocami.

Ako prvá príde Kitty, dámska koledníčka z východu a zahrá všelijaký zvuk točiaci sa okolo hausu a minimalu. Nebude dlho trvať a prítomní budú za sviatočným mixpultom aj v tom čase už veselí Samoo a Nasty Noise. Hudba by sa mala pomaly zvrhávať postupom času od hausu až do electra a breakbeatu a keď motyčka vystrelí, tak si nakoniec dáme aj niečo rýchlejšie a polámané.

Opäť nebude Radosť nič dlžná svojej povesti, dáme si vodné fajky, kopu tekutého a výborné čajíky. Mýto pri vjazde sa vyberať nebude a začíname o deviatej večer. Skončíme nevieme kedy. Tak kašlite na vianočný zhon aspoň na jeden večer a príďte pod čečinku zakrepčiť.

Dozvianocovania priatelia!

Twisted
22.12.2011
Entry: free
Start: 21:00
Kitty (idj.cz/kitty)
Samoo (Twisted)
Nasty Noise (Twisted)

Twisted

Zdroj: Radosť
Publikoval: Redakcia GREGI.NET