Twisted s Holanďanmi už dnes!

Piatok máme sviatok a to nie hocaký. Kto je dnes večer v Bratislave a vyberie sa do Radosti určite si príde na svoje! Dnes večer totiž začína Twisted party s dvojicou djs priamo z Holandska, ktorí naservírujú len ten najlepší deephouse a techhouse.

Poslaním nášho dnešného informačného okienka je najmä to, aby ste sa dozvedeli podstatné informácie o tom čo robiť v prípade núdze o dobrú žúrku. Ak sa večer prichytíte pri tom, že chcete vypadnúť niekam von a máte pocit, že v meste sú len samé diskofilné záležitosti tak to nie je pravda. Ak vystúpite z dopravného prostriedku na Obchodnej ulici, vyhľadajte na nej domček s popisným číslom 48, otvorte veľké kovové dvere a zíďte dolu po schodoch do celkom iného sveta. Večeru zloženú z predkrmu Cimy & Southboy, hlavného chodu Thomas Cantus & Menjabin a dezertu Nasty Noise budeme podávať od dvadsiatej prvej hodiny. Kto to chce všetko spláchnuť vyhľadá bar. A takto ideme až do rána!

Časenky pre jednotlivé chody sú nasledovné:
21:30 – 23:30 – Cimy & Southboy
23:30 – 01:30 – Thomas Cantus & Menjabin (NL)
01:30 – end – Nasty Noise

Dievčence majú vstup úplne zadarmo, pre šuhajkov sú to rovné tri eurá, ale s tým, že obdržia kupón 1+1, takže reálne na vstupnom zaplatia ešte menej. Ponuka v vodných fajok je ako vždy pestrá a tak isto aj iných všakovakých vecí.

Tak neseďte doma, ale poďte sa odventilovať a užiť veľa radosti do Radosti!

Twisted
05.08.2011
Radosť club
Obchodná 48, Bratislava
Entry: 3eur (girls free)
Start: 21:00
Lineup:
Thomas Cantus & Menjabin (NL)
Southboy & Cimy
Nasty Noise

Twisted

Zdroj: Radosť
Publikoval: Redakcia GREGI.NET