Twisted party s Holanďanmi!

Žiadnu tulipánovú výzdobu a veterné mlyny nečakajte! V piatok dáme v Radosti letné vydanie party Twisted s dvojicou deephouseovo založených holanďanov. Popri nich sa predstaví aj silný support z Považia a ešte všeljaké iné veci.


V piatok 5.8. po dlhšej dobe opäť spravíme prievan v bratislavskej Radosti. A pomôžu nám s ním naši ctení hostia až z Holandska, kde je slovo party priam posvätné. V podstate sme takí medzinárodní kolegovia. Tiež sú dvaja a tiež sa snažia robiť kvalitné akcie menších rozmerov. Rozdiel je ale v tom, že sú to bratia a volajú sa Thomas Cantus & Menjabin. V Holandsku majú na starosti dve akcie ‚Ambitiebeesten‘ a ‚Liefhebbers‘ a hrajú deephouse s prímesou techhouse. Aktuálne sú na menšej tour po Európe a v rámci nej sa predstavia aj v Radosti. A keďže veľa kecov škodí, ochutnajte ich set, ktorí nájdete tu (https://soundcloud.com/liefhebbers), alebo si pozrite ich čvirikanie na www.twitter.com/menjabin a www.twitter.com/thomascantus.

Twisted

O support sa postarajú dvaja dji, ktorí sa nám tentokrát k headlinerovi viac než hodia. Pôvodne sme volali dvojicu Tessio & Cimy, ale nakoniec nastala jedna zmena a prídu zahrať Southboy & Cimy, ktorí zhodou okolností nedávno hrali práve v Holandsku. Ich set, ktorý tam odohrali si môžete vypočuť tu. (https://soundcloud.com/dj-southboy/southboy-cimy-outlantic-live)

Ako vždy, zas sa do lineupu nanominujeme aj my, ktorí toto celé páchame, tentokrát však nezahrá Samoo, ktorý bude v tom čase na inom mieste, avšak určite duchom prítomný. JoshJoy aka Nasty Noise ale prítomný bude a zahrá ako vždy na záver zmes electra, electro houseu a breaksu, takže nemusíte mať strach, že celý večer bude v umiernenom duchu.

Na koniec dáme informačné okienko Radosť klubu, ktoré určite každého poteší. Za prvé, baby maju po celé leto vstup úplne zdarma a toto samozrejme platí aj v piatok. Za druhé, chalani dostanú k vstupu aj poukážku 1+1 na všetok tvrdý alkohol. Samozrejme stále fungujú aj obľubené vodné fajky, čajíky a bohatý výber takmer čohokoľvek na pitie s novinkou a tou je kýbel 17 in 1 pre väčšie skupiny, respektíve pre vytrénovaných labužníkov.

To by bolo asi všetko na dnes, ak by ste chceli, dozviete sa o nás viac na na našej fanpage (https://www.facebook.com/pages/Twisted/175894783927?ref=ts) a nezabudnite, v piatok vás čakáme v Radosti s kopou radosti!

Twisted
05.08.2011
Radosť club
Obchodná 48, Bratislava
Entry: 3eur (girls free)
Start: 21:00
Lineup:
Thomas Cantus & Menjabin (NL)
Southboy & Cimy
Nasty Noise

Twisted

Zdroj: Radosť
Publikoval: Redakcia GREGI.NET