Tvorivý maratón Thomasa Puskailera pokračuje remixom skladby „Make This Paradise“!

Thomas Puskailer pokračuje v tvorivom maratóne a každý mesiac vydáva novú skladbu! Sympatický spevák tentokrát predstavuje remix piesne „Make This Paradise“. Skladbu produkoval slovenský hudobník, producent, skladateľ a tvorca elektronickej, filmovej a scénickej hudby Peter Turay. Text vytvoril Thomas Puskailer s americkým skladateľom Billom Grainerom. Užite si raj na zemi pri tanečnom remixe Thomasa Puskailera „Make This Paradise“!

Spevák, tanečník a muzikálový herec Thomas Puskailer vydáva novú, progresívnejšiu verziu skladby „Make This Paradise“! Remix piesne „Make This Paradise“ je o pozitívnom prístupe k životu. Aj tentokrát spolupracoval Thomas s významnými hudobníkmi – americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a slovenským producentom a tvorcom elektronickej, filmovej a scénickej hudby Petrom Turayom!

Remix skladby “Make This Paradise” je o pozitívnom prístupe k životu. Spievam v nej o tom, aby si ľudia vytvorili raj na zemi. Nech je život čo najkrajší, veď ho máme len jeden. Text som vytvoril spoločne s Billom Grainerom z New Yorku. Hudobne a producentsky skladbu zastrešil Peter Turay, s ktorým sa mi vynikajúco spolupracovalo. Peter mi predstavil nový hudobný žáner v rámci klubovej scény. Stále sa učím od skúsených hudobníkov a rozvíjam takto svoje remeslo.“ Teší sa Thomas Puskailer.

Vždy pozitívne naladený Thomas Puskailer vydáva každý mesiac nový singel alebo remix. Po desiatej novinke, bude akčný spevák pracovať na vydaní albumu. Remix piesne „Make This Paradise“ je šiestim v poradí a postaral sa o neho producent Peter Turay.

„Remix Thomasovej piesne som sa rozhodol vytvoriť progresívne. Ide o žáner “EDM – elektronic dance music“, ktorý môžete počuť na klubovej tanečnej scéne. Samotná výroba prebiehala bez komplikácií a v pohodovej atmosféreVysvetlil Peter Turay zo Soundlab Music Production Studio.

Thomas Puskailer_Make This Paradise Soundlab Remix_CD Cover_zdroj Michal Petrik

Skúsený slovenský hudobník, producent a skladateľ Peter Turay spolupracoval už s množstvom umelcov. Hudobné napredovanie a spoluprácu s Thomasom si nevedel vynachváliť.

„Ďakujem Thomasovi za excelentný, profesionálnyprístup. Registrujem ho od roku 2009, odvtedy produkuje tanečnú hudbu na slovenskej scéne a z môjho pohľadu rozhodne kráča po svojej ceste správnym smerom.Spolupracovalo sa nám vynikajúco. Thomas je človek na úrovni, ktorý vie, čo chce. Vždy bude pre mňa radosť s ním pracovať.“ Ocenil Thomasaproducent Peter Turay.

Počas leta pracoval Thomas Puskailer na plné obrátky. Šarmantný spevák každý mesiac zverejňuje na Youtube nový singel alebo remix spolu s novou fotografiou. Zároveň intenzívne pracuje na blížiacom sa výchovnom turné, pripravuje projekt v podobe „hudobnej komédie“ a nakrúca videoklip k skladbe „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“. Nové skladby si fanúšikovia majú možnosť zadarmo stiahnuť na www.thomaspuskailer.com. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi Puskailerovi nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas

Zdroj: Propaganda House s.r.o.