Turné Back To The Clubs vrcholí: Billy Barman zvoláva do klubov Bratislavu a Martin!

Viac ako mesačné koncertné turné „BACK TO THE CLUBS“  trojice skupín Billy Barman, Walter Schnitzelsson a Bad Karma Boy sa chýli ku koncu.

Spriatelené kapely ukončia spoločnú šnúru poslednými dvoma vystúpeniami –  v Bratislave a v Martine. Fotografie z doterajšieho priebehu tour hovoria sami za seba, fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

BB1

Billy Barman vrátil v priebehu uplynulých týždňov do klubov svojich fanúšikov v Prievidzi, Trnave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici i Trenčíne. Neobišiel ani Liptovský Mikuláš, Brezno, Púchov, Košice a Prešov. Vo všetkých mestách predstavil naživo svoj najnovší album Modrý jazyk, ktorý vydal len pred pár mesiacmi. Milovníci „barmanov“ si tak mohli zaskákať a zabaviť sa na nové skladby, ktoré si od konca minulého roka stihli napočúvať v éteri. Všade to bolo super, Trnava, Nitra, Žilina, Púchov, Košice, Prešov… Ťažko vyzdvihnúť jeden koncert. Šnúra ako celok veľmi dobre funguje. Podľa ohlasov sú ľudia spokojní aj s trojkombináciou kapiel,hodnotí koncerty Billy Barman.

Najväčší koncert šnúry čaká účastníkov „BACK TO THE CLUBS“ už tento štvrtok. 10-teho apríla totiž zvolajú Billy Barman, Walter Schnitzelsson a Bad Karma Boy späť do klubov Bratislavu. Svoju aktuálnu koncertnú šou predvedú v bratislavskom klube MMC, kde sa Billy Barman naposledy predstavil koncom minulého roka, kedy tu slávnostne pokrstil album Modrý jazyk.

bbarman_1

Po bratislavskom koncerte sa napokon zostava presunie do Martina, aby turné uzavrela vystúpením naplánovaným na 16-teho apríla v tamojšej Mestskej Scéne. Na poslednej doterajšej zastávke tour v Martine totiž nastali nečakané technické problémy, kvôli ktorým musel napokon Billy Barman zmeniť miesto i termín koncertu pôvodne avizovaného na 5. apríla do Elefant Pubu.

Ešte raz sa ospravedlňujeme všetkým z Martina a okolia, ale nakoniec sa nám nepodarilo skĺbiť našu predstavu v súvislosti s ozvučením a osvetlením nášho turné s predstavami klubu a koncert sme preto presunuli do iných priestorov,“ vysvetľujú kapely náhlu zmenu plánov. „Nový termín je streda 16.4.2014 v Mestskej Scéne na ulici M. R. Štefánika 54 v Martine. Všetky zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti. Bude to úplne posledný koncert nášho Back to the Clubs Tour, tak neváhajte a príďte. Tešíme sa na Vás,“ dodávajú.

Walter

Vstupenky na oba ostávajúce koncerty turné sú exkluzívne v predaji cez PREDPREDAJ.SK: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/704/billy-barman.

Line-up koncertných večerov:
20:00 – Walter Schnitzelsson
21:00 – Billy Barman
22:30 – Bad Karma Boy
23:30 – After

TERMÍNY A MIESTA „BACK TO THE CLUBS TOUR 2014“:
08.03      Prievidza/ Element
11.03      Trnava/ Art Klub
12.03      Nitra/ Music A Cafe
14.03      Žilina/ Mestské Divadlo
15.03      Banská Bystrica/ Klub 77
21.03      Trenčín/ Klub Lúč
22.03      Liptovský Mikuláš/ Adventure Music Club
28.03      Brezno/ Bombura
29.03      Púchov/ Queens
03.04      Košice/ Kasárne/Kulturpark
04.04      Prešov/ Pumpa Music Club
10.04      Bratislava/ MMC Klub
16.04      Martin/ Mestská Scéna

Zdroj: SOUL FOR SHOW