TUNING ZRAZ Svidník štartuje kampaňou k súťaži Miss!

Tuningová verzia motoristického športu napíše 10. – 12. augusta 2012 na letisku vo Svidníku svoj ďalší diel. Organizátori TUNING ZRAZU Svidník sa rozhodli ponúknuť návštevníkom a priaznivcom exkluzívne upravených automobilových kúskov podujatie s náležitou pridanou spoločenskou a kultúrnou hodnotou.

Neodmysliteľnou súčasťou zrazov vo Svidníku je Miss TUNING ZRAZ a Tvár TUNING ZRAZ, a práve kampaňou k súťaži krásy otvára TZS 2012 novú kapitolu. Prvou promo akciou bude casting, ktorý sa uskutoční 1. júna od 13.00 do 18.00 hod. v hoteli Dukla v Prešove. Dievčatá od 17 rokov sa budú môcť prihlásiť prostredníctvom vyplneného formulára na www.tuningzraz.sk.

MIss Tuning

Pripomenieme, že víťazka Miss sa zároveň stáva tvárou TUNING ZRAZ-u 2013. „Určite by bolo plusom, keby Tvár Tuning zrazu mala kladný vzťah k autám. V každom prípade však musí byť reprezentatívnym a komunikatívnym typom, pretože ju chceme aktívne zapojiť do všetkých reklamných kampaní. Tvár Tuning zrazu spolu s hodnotnými vecnými cenami okrem iného exkluzívne získa nafotenie vlastného portfólia, účasť na promo akciách a medializáciu v printových a elektronických médiách. Počas zrazu bude víťazka castingu asistovať pri odovzdávaní cien promotérovi súťaží na dráhe a ďalších aktivitách podporujúcich úspech celej akcie,“ uviedol marketingový manažér TUNING ZRAZ-u Svidník Ľubomír Sluk.

Úradujúcou Miss je Bardejovčanka Gabriela Čičvarová, ktorá v minulých dňoch absolvovala oficiálne fotenie. Ako študentka Prešovskej univerzity priznala, čas strávený v ateliéri si vychutnala naplno a zo spolupráce s fotografom Tomášom Puškášom mala veľmi dobrý pocit. „V prvom rade som chcela, aby som vyzerala dobre. Žiadne extra pózy som si nenacvičovala, lebo veľa záleží od líčenia, od ktorého sa odvíja aj výraz tváre, ale myslím si, že s T. Puškášom sme to spoločne zvládli. V porovnaní s fotením v zahraničí to bolo iné, pretože nikam sme sa neponáhľali a zábery nevznikali ako na bežiacom páse. Všetko prebiehalo v uvoľnenej atmosfére, preto som sa aj ja cítila príjemne,“ konštatovala G. Čičvarová.

MIss Tuning

Ako modelka počas roka precestuje tisícky kilometrov. Hoci vlastní vodičský preukaz, za volant si, podľa vlastných slov, za každú cenu nesadá. „Rada si vychutnám pomalú aj rýchlu jazdu, ale na prvom mieste musí byť vždy bezpečnosť. Momentálne si spomínam na občasný mikrospánok šoféra, keď sme sa vracali z prehliadok alebo rôznych akcií. Dlhé cestovanie je náročné pre každého, z toho dôvodu nie je opatrnosti nikdy dosť. Sama podľa seba viem, že ak som veľmi unavená alebo si na nejakej akcii dám vínko, tak radšej neriskujem,“ zdôraznila G. Čičvarová.

miss-tuning

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET