TUFIFTY uzatvára tvorivý rok piatym singlom s názvom RAZ DVA.

Sú FIFTY, sú TU a dávajú o sebe vedieť. Stále muzikálne mladí TUFIFTY svoj polročný maratón vydávania singlov ukončujú tento mesiac posledným hudobným a filmovým počinom. Po singloch ĽUDÍ MÁM RÁD, DÁ SA, TVÁROU V TVÁR, KOLÁČ SLABÍK je singel RAZ DVA piatou skladbou, ktorou TUFIFTY uzatvárajú tvorivý rok 2023.

RAZ DVA je rytmická a energická skladba, ktorá tematicky nadväzuje na predchádzajúce skladby a ktorá nesie typický Vojtov rukopis, ako hudobne, tak aj textársky” –  vraví Roman Žigmund, spevák formácie TUFIFTY – “hneď ako mi ju prvýkrát zahral len na klavíri v našej skúšobni, cítil som, že má veľký potenciál. Dokonca ju hráme aj v pomalšej čisto klavírnej verzii, kde krásne vyniknú slovné metafory a skvelá harmónia tejto skladby.

Na mixe a masteringu skladby sa podieľal už tradične Ján Zborovjan zo štúdia AudioWizzard a za kameru sa znovu postavil Michal Hajtman z MVE studio, s ktorým TUFIFTY natočili už štvrtý videoklip.

TUFIFTY po albume TU50, ktorý vydali v pandemickom roku 2021, doplnili svoj koncertný program ďalšími skladbami a sú pripravení tieto skladby na svojich koncertoch v budúcom roku odprezentovať. Videoklip RAZ DVA od TUFIFTY si môžete pozrieť na ich oficiálnom kanáli YouTube a onedlho si ho budete môcť vypočuť aj na všetkých hudobných platformách.

Zdroj: TS