Tublatanka valcuje Slovensko s výročným turné!

Tublatanka valcuje Slovensko s výročným turné! Naša rocková skupina odohrala v rámci šnúry 30. Rockov Tublatanky doteraz päť koncertov v športových halách a amfiteátroch. Maťo Ďurinda, Ďuro Topor a Peťo Schlosser sú nadšení, že ich všade čakajú vypredané sály! Na bratislavský  koncert dala Tublatanka do predaja ďalších 100 lístkov!

Tublatanka oslavuje 30 rokov na hudobnej scéne špeciálnym výročným turné. Maťo Ďurinda, Ďuro Topor a Peťo Schlosser valcujú svojimi hitmi vypredané haly a úžívajú si to spolu s fanúšikmi.

„Atmosféra na koncertoch je úžasná, fanúšikovia si to užívajú spoločne s nami a to nás núti nechať aj posledné kúsky energie na pódiu.“ Teší sa z úspechu basgitarista Juraj Topor.

20130906_104646 (1)

„To, že je vždy „plný dom“ nás ženie dopredu a dáva nám veľkú chuť zahrať naozaj poctivý, dlhý rockový koncert! Aj keď sme museli  posunúť začiatok koncertov na neskôr, kvôli tomu aby fanúšikovia stihli prísť na svoje miesta. Nechceme, aby bol niekto ukrátený o plnohodnotný zážitok z našej vyše dvojhodinovej šou!“ Nadšene opisuje líder Tublatanky Maťo Ďurinda.

Vrcholom každého koncertu je skladba „Pravda víťazí“, ktorú začnú hrať hostia Tublatanky, sláčikové kvarteto Adventure Strings. Potom sa k nim pridávajú svojim spevom aj fanúšikovia a stávajú sa tak ďalšími účinkujúcimi vo veľkej šou.

„Pri tejto skladbe máme vždy zimomriavky. To spojenie sláčikov a ľudí v sále znie ako hymna a to je úžasné!“ Zhodujú sa všetci členovia Tublatanky.

IMG_3170_resize

Rockeri sa predviedli na špeciálnom rozšírenom pódiu s kvalitnou zvukovou a svetelnou aparatúrou. Nechýba ani obrovská led obrazovka, ktorá slúži na priblíženie detailov z pódia.

„Koncerty hrám na novej značkovej sade bicích nástrojov, ktoré som dostal špeciálne pre túto príležitosť. Veľmi mi sadli, na lepších som ešte nikdy nehral na našich koncertoch!“ Pochvaľuje si bubeník Peter Schlosser.

Tublatanka na turné k 30. výročiu predvádza poctivú dva a pol hodinovú show. Fanúšikovia spievajú spolu so svojimi obľúbencami a dožadujú sa ďalších koncertov.

IMG_3140_resize

„Strhla sa veľká vlna záujmu. Mnohí organizátori nás žiadali  pridať ďalšie koncerty. Bohužiaľ sme ich museli odmietnuť. Tento rok sme boli nadmieru vyťažení koncertovaním na letných festivaloch i samostatnými vystúpeniami. Ale aspoň na bratislavský  koncert sme dali do predaja ďalších 100 lístkov. Tublatanka ďakuje za prejavený záujem svojim fanúšikom a za ich dlhoročnú podporu a pozornosť!“ Konštatuje manažér Juraj Topor.

 

Tublatanku si nenechajte ujsť ešte na 10-tich koncertoch po celom Slovensku aj v Česku. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.

Turné 30 rockov Tublatanky
11.10. Bardejov Mestská športová hala
12.10. Michalovce Mestská hala
13.10. Prešov PKO
19.10. Bratislava klub MMC
31.10. Brno  Sportovní hala Vodová
01.11. Zlín – Sportovní hala Euronic
13.11. Praha Incheba Aréna
21.11. Levice Športová hala
29.11. Jindřichúv Hradec  KC Jitka
26.12. Trenčín – Špecial Piano klub

Zdroj: Propaganda House s.r.o.