Truck Aréna 2011: Sobotné lístky idú na dračku!

V priebehu 2 dní sa dopredala ďalšia limitovaná séria jednodňových vstupeniek na sobotu a do obehu nastúpila nová séria. Najväčší záujem je práve na sobotný program. Najviac sa tešíte na koncert Petra Nagyho s hudobnou skupinou Indigo a ostatných hudobných kapiel ako revivaldové kapely Kabát a AC-DC či obľúbených Maxim Turbulence.

Samozrejme cez deň zápolenie silných ťahačov v šprinte a slalome. Vo večernom programe sa páni tešia na obľúbenú súťaž Miss mokré tričko. Cez deň je tento rok silný sprievodný program a to vystúpenie kaskadéra Adama Peschela, či 7-násobného svetového rekordéra Pepa Sršňa. Adrenalín Vám svojou jazdou privedú jazdci AUTOslide na svojich autokrosových špeciáloch. Majstrovské kúsky predvedú i cyklotrialisti a tešiť sa môžete na kolotoče, autodráhu, RC modely aut, detské mestečko, maľovanie tvárí, paraglyding, výhliadkové lety vrtuľníkom a veľa veľa ďalších atrakcii! Predpredaj na www.ticketportal.sk

Pokus o prekonanie traťového rekordu – Viac ako dve stovky prihlásených evidujú organizátori najväčšieho stredoeurópskeho zrazu truckov pred začiatkom sobotného už 11. ročníka podujatia TRUCK ARÉNA, čo už je v porovnaní s minulým rokom rekordný počet. Ťahače a valníky sa spolu stretnú na letisku v Piešťanoch, kde si na asfaltovom povrchu zmerajú svoje výkony a jazdecké zručnosti vodiči týchto silných strojov tento víkend a to 17.-18.6.2011. Disciplíny sú dve a to šprint a slalom. Opäť na štarte uvidíme niekoľko silných špeciálne upravených truckov, s ktorých sa mnohé už v minulosti umiestnili na stupňoch víťazov v týchto disciplínach. Hlavne spomedzi maďarských truckov je veľký predpoklad, že niektorí z nich traťový rekord prekoná, nakoľko sa na Truck arénu chystajú v najväčšom počte v histórii tohto podujatia!

Truck Aréna 2011

Zdroj: Truck Aréna
Publikoval: Redakcia GREGI.NET